Capitolul 6

Jasper POV

Aceasta idee nu mai imi parea atat de buna,cand Emmett mi-a spus-o, am crezut ca v-a fi distractiva…dar acum ma indoiesc.

L-am vazut apropiind seringa din nou de gura bietei caprioare,dupa ce a imobilizat-o cu privirea,a tras pistonul…din nou,iar animalul a scos un geamat jalnic.

„Emmett,este necesar acest lucru?”,am spus cand l-am vazut ca umple din nou seringa „…nici macar nu stiu daca este posibil”

„Oh!haide Jasper.” A exclamat fratele meu mai mare,in timp ce el a injectat din nou gura animalului „…Nu incepe sa te plangi”

Mi-am incrucisat bratele,si mi-am abatut privirea horcaind intr-un mod exasperat, dar trebuie sa admit ,mirosea foarte bine.

_____________________________________________________________________

Cand ne-am intors acasa,am gasit cateva dintre rudele noastre in camera. Carlisle a mers la spital,iar Eleazar s-a oferit sa-l insoteasca. Esme,Carmen si Irina au plecat la Port Angeles sa cumpere unele lucruri pentru remodelarea casei noastre din Juneau. Alice, Rose si Kate povesteau, stand in salon, in timp ce Tanya se plimba de mai multe ori pe acolo.Ma speriam cand ii vedeam privirea, arata ca…un vampir.

In timp ce treceam pragul, am simtit blandele valuri de dorinta ce proveneau de sus si atunci am inteles expresia Tanyei. Deci, Edward si Bella nu au coborat inca. Radeam in interiorul meu, in timp ce Emmet a zambit multumit.

Trebuie sa admit ca era unul din lucrurile pentru care trebuia sa le multumesc celor doi frati ai mei, fiind cu ei, nu este atat de greu precum este cu Emmet si Rosalie. Edward si Bella isi ofera dragoste si pasiune, chiar si atunci cand sunt aproape de mine, si ma fac sa simt o extraordinara disperare de a-mi saruta sotia, si de a-i spune intradevar cat de mult o iubesc.

Chiar sunt bucuros ca Edward a gasit-o pe Bella, deoarece nimeni mai bun decat el nu merita fericirea pe care i-o daruieste Bella… M-am simtit din nou rau, din cauza ideei lui Emmett.

Edward POV

Am intins mana si am dat la o parte o suvita din parul lui Bella, care ii acoperea chipul. Am vazut-o zambind cand am coborat mana pe obrazul ei , pana la nivelul maxilarului, iar apoi am trecut incet cu degetele peste pielea moale de pe sanii ei. Ma privea fix,cu ochii ei arzatori de dragoste si dorinta atunci cand mana mea a cazut pe burta ei plata.

„Cred ca ar trebui sa coboram, Edward”,a spus cu o voce blanda, in timp ce trasa cercuri pe pielea goala a umerilor mei. Am ras putin cand am vazut ca avea o indoiala cand a spus cuvantul „cred”.

„De ce?” am intrebat la randul meu, in timp ce ii cuprindeam fata cu mainile, si ne-am apropiat buzele sarutandu-ne incet si delicios. Pozitia in care ne regaseam s-a dovedit a fi foarte atragatoare, iar eu nu ma puteam gandi la altceva, decat la corpul dezgolit al sotiei mele peste al meu, si la dorinta pe care o simteam de a face dragoste din nou.

„Pentru că …”, a răspuns ea, lasandu-si respiratia sa ma alinte. Adoram cand facea asta, era ca si cum ar fi ceva uman! „…Nu e politicos sa ramanem blocati aici cand avem invitati in casa.”

Am ras incet,fara a ne separa buzele.

„Atunci sunt un nepoliticos! ”am raspuns, iar zambetul Bellei a  provocat corpurile noastre sa se apropie mai mult, si am oftat. Ne-am privit fix dorindu-ne unul pe altul cu disperare, iar eu am apropiat buzele noastre cu multa nevoie.

Eram pe punctul de a incepe din nou cand cineva ne-a intrerupt batand in usa.

„EDWARD, IESI DE ACOLO CHIAR IN CLIPA ACEASTA!” a strigat Emmet de pe coridor.”NU MAI PROFITA DE SORA MEA .”

„Pleaca Emmet! ”am spus , dorind sa continui sa imi iubesc sotia.

„ IESI IN ACEST MOMENT, SAU JUR CA DARAM USA! ”a adaugat el, in timp ce dadea cu pumnii in usa „ JUR !!!”

Bella a zambit dulce, iar dupa ce mi-a sarutat inca odata buzele ,s-a ridicat si a inceput sa se imbrace in timp ce eu ma gandeam in toate felurile posibile cum sa il torturez pe fratele meu.

Am coborat pe scari tinandu-ne de mana, primele chipuri pe care le-am zarit au fost cele ale lui Emmet si Jasper care zambeau inocent invitandu-ma la o confruntare puternica. Dintr-o data un fior m-a cuprins prin spate cand am vazut-o pe Tanya.

Am tras-o pe Bella in partea cealalta, ca sa o protejez de aceea creatura salbatica blond-roscata.

„A venit timpul sa coborati si voi…”a spus Kate bucuroasa „…am crezut ca ve-ti ramane acolo intotdeauna”

„Nu ar fi o idee rea ” am spus eu, maraind, fixandu-mi privirea la acela care mi-a intrerupt momentele langa Bella.

„Am iesit pentru a merge la vanatoare” a spus Bella, incercand sa calmeze starea lor de spirit si dorinta mea de a-i taia in bucati pe Jasper si Emmet.  Alice, Rose, Kate, şi Bella radeau, dar m-am cutremurat cand Tanya gemea.

„Vorbind de vanatoare…” spune Emmet cu un ton inocent, neplacandu-mi deloc expresia lui deoarece a baut ceva „…ti-ar placea sa vii cu noi, frate ? Ce spuneti de ideea de a avea o seara a barbatilor?”

Mintile lor au devenit blocate, puteam sa vad ca blocarea lui Jasper a devenit slabita…Ce ciudat! Fara a-i da drumul Bellei, am observat privirile fratilor mei. Aveam multe lucruri sa-l intreb pe Emmet despre ce a spus inainte…nu era nimic rau sa profit de ocazie.

„Suna bine…” am spus-o cu putina nesiguranta, dintr-o data mi-a venit in minte o companie mai buna pentru deseara; mi-am intors capul spre sotia mea si i-am zambit in felul in care ii place cel mai mult. Ea a zambit, s-a ridicat pe varful picioarelor si m-a sarutat delicios.

„Distreaza-te” mi-a spus cu acel zambet de care m-am indragostit „ Aminteste-ti ca:avem o treaba neterminata pentru aceasta noapte. ”

Am zambit ca un prost indragostit ,si m-am intors sa ascult geamatele Tanyei, iar atunci am mers sa vad ce face. S-a incruntat si prin sclipirea ochiilor ei nu ma simteam bine-venit.

Am imbratisat-o pe Bella ca un ramas-bun, si i-am soptit la ureche „Tine minte, te iubesc!”

Trebuie sa recunosc ca ideea de a merge la vanatoare, nu era atat de rea. Acum cand vantul imi bate in fata, simteam mirosul vegetatiei, mi-am permis sa ma gandesc un moment la nebunia in care s-a transformat viata mea. Cu Tanya aici, totul era foarte greu…

„Nu ai gasit niciun miros agreabil?” a intrebat Emmet, in timp ce a venit langa mine, iar eu am negat scuturand capul.

„Nu, inca nu…dar vom gasi o captura buna ” am zambit si am observat ca Jasper imi urmarea gesturile, intre timp Emmet si-a schimbat expresia cu un suras dispretuitor.

„Presupun ca nimic nu ti se pare apetisant…”a spus cu un aer serios „…Dupa ce ai baut sangele Bellei ”

S-a incruntat si am decis sa nu raspund la intrebare. Nu ma puteam lasa dus de val…nu stiam daca vroiam ca fratele meu sa-mi dea raspunsuri.

„Presupun ca la tine e foarte simplu sa ti se blocheze mintea. Adevarat,Em?” L-am atacat in momentul in care il priveam cu raceala. Jasper este tensionat, l-am privit; la randul sau, Emmet ridica din umeri.

„Multi ani de practica, frate” a mormait, si l-am prins de camasa pe care o purta.

„TU STII CEVA!”am tipat apropiindu-ma de fata lui” SPUNE-MI”

Ne priveam fix, el cu distractie, iar eu cu furie. Jasper incerca sa ma linisteasca trimitandu-mi valuri de calm, dar nu functionau.

„O sa iti spun…” a spus dintr-o data fratele meu, luandu-ma prin surprindere”…Cand terminam de vanat”

Acum eram confuz. Ce?!

„Nu mirosi?…”a intrebat Emmet, in timp ce si-a ridicat fata si mirosea aerul”…Nu ti se pare ca miroase foarte bine?”

M-am indepartat de el si am mirosit. Era o aroma dulce in aer combinata cu miros de sange…Asta a fost un ierbivor? Mirosea foarte bine, ciudat, mi s-a facut gura apa.

„Imi spui?” l-am intrebat cu o expresie serioasa.

A ridicat mana, si dupa ce a zambit mi-a raspuns: ”Dupa pranz”

Am fost de acord, apoi am luat-o la fuga dupa acel miros izbitor.

______________________________________________________________

Acest capitol este tradus de prietena mea Adina..(Felicitari Adina… iti multumesc pentru ajutor..) stiu ca ai facut un mare efort :))

13 răspunsuri to “Capitolul 6”

  1. Cu mare placere>:D< te ajut in continuare:*:*:*:*:*:*:*:)!

  2. bravo..inca un cap minunat:X..spor la tradus:)

  3. Bravo:X…bia astept urmatorul cap:x
    bafta>:D<

  4. interesant … emmett nu are leac;)) …felicitari:*

  5. frumos
    imi place
    vreau urmatorul capitol

  6. wow cat am pierdut :)))
    imi place e chai soper :X:X:X

  7. nu se invata minte nicodata ;)) …imi plk moolt

  8. jejejeje……Se descurca Adina :>

    Felicitari ambelor :*:**:*:*:*

Lasă un comentariu