Capitolul 1

EmmettPOV

Scrisoarea pe care o am în mâna doar prevede un lucru: distracţie. Cu siguranţa Jazz simte emoţiile mele… în fine, l-am auzit râzând din sufragerie.

” Jazz? Ce ai păţit?” am auzit-o pe Alice intrebând. Fratele meu şi-a dres gâtul.

” Îhiiiii…. nimic. Emmett…” a zis cu un ton de reproş. Gata. E vina lui pentru că îmi acorda prea multă atenţie.

Am mai citit încă odata bucăţica de hârtie din mâinile mele, incapabil să-mi ascund entuziasmul. Poate ar trebui sa mă simt vinovat… Dar adevărul e că îmi lipseşte puţin distracţia. Entuziasmat – săracul Jasper – am citit din nou:

Stimatul meu Carlisle:

Ce mai faceţi? Sper că foarte bine. Eu si restul familiei mele vă transmitem salutări.

Îţi scriu ca să-ţi dau o veste bună: eu si familia mea suntem în vacanţa şi daca nu te deranjează, am plănuit sa te vizităm curând. Abia aştept sa vă văd din nou ( şi să cunosc noua membră a familie tale) dacă nu te deranjează.

Salutări! Aveţi grijă cu toţii şi ne vedem în curând.

Cu dragoste,

Tanya.

Aproape că m-am apucat să o citesc din nou.  Până şi eu îmi dau seama că asta va aduce probleme. Nu era un secret că Tanya a fost –este– interesată de Edward şi sigur că vor exista probleme între ea si Bella, noua mea soră. Simplul fapt că nu a menţionat-o ca soţie a lui Edward era sufiecientă dovadă. M-am întrebat, distrându-mă, cât le-ar trebui Bellei şi Tanyei să înceapă o luptă.

Bineînteles ca nu le doresc niciun rău. Edward e fratele meu, şi ţin mult la el şi la Bella… dar, haide, un pic de distracţie pe seama lui nu face rău nimănui. Sau? Dintr-o dată mi-a venit o idee… trebuie să vorbesc cu Jasper.

M-am apropiat încet de salon, unde el şi Alice stăteau si se uitau la televizor. M-am aşezat pe canapea, langă fratele meu. Alice m-a privit, curioasă. Eu am avut grijă să nu mă gândesc la ce voi face, altfel ea va ştii.

” Auzi, fraţioare! Ai chef de un mic pariu?” l-am întrebat.  Jasper m-a privit, zâmbindu-mi uşor. Emoţiile mele l-au pus într-o stare bună. Deodată, Alice i-a dat un cot în joacă.

„Nici să nu îndrăzneşti, Jazz, te asigur că… ” a spus sora mea, dar am întrerupt-o. Ea a prevăzut ceva, dar eu aveam un as în  mânecă pentru a evita ca ea să vadă ceva… ştiu ce o distrage.

” Uite Alice. A sosit asta azi. ” i-am spus, punându-i pe genunchi un catalog cu acele rochii care ii plăceau. Cum m-am aşteptat, ea imediat ne-a ignorat şi a început să răsfoiască paginile. ” Rose e sus… sigur iţi va ţine companie.” am spus. Alice m-a privit, sigur bănuia ceva, dar nu putea rezista.

A apaudat entuziasmată de câteva ori şi ia dat un sărut rapid lui Jasper.

” Mă întorc curând, să îmi povesteşti cum se va termina filmul. Rose! Ascultă Rose!” a strigat şi a fugit pe scări. Când a plecat, Jasper m-a privit uimit.

” Tocmai mi-ai mituit soţia cu un catalog de cumpărături?” m-a intrebat.

” Dap. ” am spus, arătându-i scrisoarea de la Tanya. Jazz a citit-o şi imediat m-a observat cu curiozitate. Probabil mi-a ghicit intenţiile.

” Uita de asta… ultima dată când am pariat, am terminat lucrând în serviciul social cu Carlisle pentru un an întreg…” a spus Jasper. Da… asta a fost distractiv.

” Haide ! Dacă câştigi de data asta… eu plătesc pentru toate costurile lui Alice un an întreg. Ce zici? Te alături? ” L-am întrebat. Jasper m-a privit uluit. Ştiam bine că a-i plăti costurile lui Alice pentru un an e ofertă tentantă.

„Păăăiii…. de acord, să o facem. Ce propui? ” a întrebat Jasper, resemnat.

” Bine… Cât crezi că  va dura ” ostilitatea”?” am întrebat râzând. Jasper a râs si el.

” 5 secunde? „a zis el. Am izbugnit în râs şi mai tare.

” Ma refer cât ii va lua Bellei până îşi va pierde răbdarea cu Tanya?” i-am spus ,deşi ideea lui era tare amuzantă.

” Mai puţin de o săptămâna, asta e sigur… maşina mea sport dacă durează mai mult de 5 zile” a zis fratele meu zâmbind. Maşina lui! Pe ce a pariat ……e mareee…

” Ăsta e spiritul. Bine, costurile lui Alice dacă durează 7 zile…  fata are răbdare. Uite ce va suporta Edward…” am zis in gluma.  Jasper a râs, dar am fost întrerupţi brusc când s-a auzit uşa casei. Când ne-am întors, le-am văzut pe Rose şi Alice ieşind grăbite,în timp ce  Edward şi Bella au intrat ţinându-se de mână. Amândoi au privit nedumeriţi uraganul ce era aproape să-i lovească.

Să îi ascundem asta fratelui meu va fi foarte dificil.

EdwardPOV

Când eu şi Bella am intrat în casă, după ce aproape am fost dărâmaţi de Rose şi Alice, am ştiut că ceva nu merge bine.

I-am privit pe Jasper si Emmett, care se uitau la mine cu expresii ciudate. Era clar că au blocatminţile lor pentru ca eu să nu pot să le citesc. Jasper recita dialogul complet de la un film care îi plăcea, în timp ce Emmett… să zicem că se gândea la Rosalie.

„Lasă-mă să ghicesc: I-ai dat lui Alice broşura, nu? ”  a spus Bella lângă mine, evident amuzată. Eu nu îi împărtăşeam entuziasmul , era clar că aştia doi pun ceva la cale. Şi având în vedere experienţele anterioare, nu poate fi vorba despre ceva bun.

” Salut ! Cum a fost?” a întrebat Emmett. ‘Schimbă faţa asta, Frăţioare…’ s-a gândit. Bella m-a privit, confuză.

„Edward? S-a întâmplat ceva?” m-a întrebat preocupată. Trebuie să uit de îndoielile mele, nu trebuie să o îngrijorez. În cele din urmă, poate nu era nimic. I-am zâmbit , uitându-mă în ochii ei frumoşi, si am sărutat-o cu pasiune pe buze. Păcat că nu eram singuri.

” Nimic iubire.” i-am zis. Ea a râs nervos: acum trebuie să se obişnuiască să mă sărute de faţă cu Emmett şi Jazz. Am observat că s-a simţit incomod.

” Edward… nu îmi fă asta. Alice nu este” a spus Jesper. Emmett a râs langă el. Eu doar am ridicat din umeri şi am îmbrăţişat-o pe a mea Bella.

” Nu e vina mea că nu eşti atât de norocos…” Bella mi-a întors îmbrăţişarea cu entuziasm…mie încă nu-mi vine sa cred că am atât noroc.

‘ Dacă ar ştii… ahh…atunci Jhon a zis:…’ s-a gândit Jasper. Ia te uita! A uitat dialogul pentru un moment. M-am întreb curios ce au plănuit ăştia doi.

Fără intenţie, mâna Bellei de pe pieptul meu m-a distras complet de la orice minte. Am privit-o, ea s-a întins să mă sărute din nou. Acum că ea era un vampir, nu mai exista niciun pericol… în ultimul timp am experimentat cele mai bune săruturi din existenţa mea… am pus mâna pe talia ei.

” Auziţi copii… camera e sus” a zis Emmett batjocotitor. ‘Nu vrei ca mama să te certe , ehh?’ si-a păstrat acelaşi ton.

Înainte să pot spune ceva, s-a auzit soneria. Asta era ciudat, aproape niciodată nu primim vizite… în afară de Jacob (care, din fericire,  nu ne vizitează foarte des), Seth si Caitlin, nu prea venea nimeni. Esme a ieşit grăbită dintr-o cameră, uitându-se cu reproş la noi pentru că nu am făcut noi acest lucru. Când a deschis, am simţit ca şi cum iadul a intrat în locul meu.

” Edward! ” am auzit o voce, care o puteam recunoaşte uşor, una care doar prevedea dezastrul. Tanya a intrat grăbită, practic ignorând-o pe mama mea, şi a fugit spre mine. M-a îmbrăţişat înainte să pot să fac ceva, în timp ce soţia mea – pe care l-a fel a ignorat-o – s-a uitat urât la ea . M-am simţit incomod, oricât de mult îmi place să o văd geloasă pentru mine, asta îmi va aduce doar probleme.

” Daa…. 5 zile” a spus Jasper în timp ce Emmett râdea.

Definitiv, asta va deveni un infern.

________________________________

Dede multumesc pentru sfaturi si ajutor… Te pup

Reclame

28 răspunsuri to “Capitolul 1”

 1. imi place:)…e interesant:)…succes in continuare:):*

 2. bestial:x 5 zile,ba nu 7 zile:x eu zic 3 zile:Xabia ast cap urmt:X

 3. :))…foarte promitator primul capitol!…chiar sunt foarte curioasa…voi citi fiecare capitol cu sufletul la gura!:*:*>:D<

 4. Mai trebuie sa spun ca imi place?:D ….Emmett e atat de jucaus ;))….abia astept sa vad ce va mai face :X:X

  E frumos fanficul…e amuzant:X:X:X….sunt curioasa cine va castiga pariul :D…sper ca Emmett 🙂

  Felicitari :*:*:*
  Si nu ai pentru ce sa imi multumesti :*:*:* O fac cu cea mai mare placere :*:*:*

  Pupici :*:* Spor la tradus :*

 5. frumos inceput…succes in continuare..:) abia ast urmatorul cap sa vad ce se intampla in continuare..:D;)

 6. ramona (elyia) Says:

  mmmmm,, promitator. o sa urmaresc ficul

  felicitari pentru alegere si multumiri pentru traducere

  • Multumesc…
   Cat despre alegere… are de-a face cu pasiunea mea pentru Emmett… este personajul meu favorit…
   Si vroiam ceva amuzat…;)) si amuzant va fi…. trebuie doar sa aveti rabdare…
   :*
   Va pup si inca odata multumesc…

 7. Super…imi place mult….:D:D:D

 8. E frumos Bianca , acum pe bune.Felicitari.

 9. super…:X … imi place ideea …. succes:*:):x

 10. Bianca , este foarte frumos , ma bucur ca ai ales acesta povestea imi place foarte ,mult , abia ast sa vad cum decurg lucrurile sunt foarte intuziasmata, sper sa postezi in curand… Felicitarii!!

 11. mia placut astept continuarea

 12. deci vin si euu :X:X:X:X:X
  imi place :X:X:X e asa de amuzant :X:X:X:X
  deabea astept urm cap :X
  pwp:*

 13. valeryafiction Says:

  hm… mi-a placutt primul capitol sa vedem utmatorul…

 14. valeryafiction Says:

  scz. urmatorul*

 15. nu cred ca ajunge pana la 5 zile:)):)):))chiar daca bella e foarte calma…nu cred ca ar rezista ca cineva sa puna mana pe Edward al ei:)):))

 16. imi place ff mult:X

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: