Capitolul 3

BPov


Alice si Rosalie mă priveau inspectând.

Toate trei stăteam in camera lui Edward- mi-am amintit, cu un uşor sentiment de plăcere, că era camera noastra de aproape un an. De la acel ‘incident’ cu Tanya, care s-a întâmplat doar ieri,  surorile mele adoptive au luat o atitudine defensivă împotriva ei. Acum, ele stăteau cu mine, propunându-mi ‘ Planul de acţiune ‘ cum îl numea Alice.

” Bine, Bella? Ce zici? ” a întrebat Alice oarecum nerăbdătoare din cauza lipsei mele de răspunsuri. Nu puteam evita: nu eram atât de agresiva pentru a mă arunca asupra Tanyei, oricât de departe ar fi mers vampira.

” Alice, nu sunt asa. Nu pot pur şi simplu să ies şi să o atac pe Tanya…” am protestat, dar de data asta Rosalie a fost ceea nerăbdătoare.

” Eşti nebună!? Nu te gândeşti să laşi lucrurile aşa , nu? Ea practic ti-a declarat război! Dacă eu aş fi în locul tău, i-aş fi rupt capul” a spus Rose. Nu ma îndoiesc, cunoscând-o, oricine se încurcă cu Emmett ar putea sfârsi mort.

” Ştiu, dar în timp ce nu face nimic… dacă sunt rea cu ea, cea care pică prost sunt eu.” Am spus. Amândoua m-au privit uluite.

” Bun punct! ” a zise Rosalie.

” Asculta Bella… nimeni nu ţi-a zis să fi atât de directă.” a spus Alice apropiindu-şi frumosul chip de al meu în timp ce îmi dăruia un zâmbet răutacios…semn rău .

” Ce vrei să spui?” am întrebat.

” Ce bine ai putea să-i demonstrezi Tanyei, subtil, pe cine iubeşte Edward. ” a răspuns ea. Nu am putut evida să nu mă îngrijorez pentru cuvintele ei: suna ca şi cum riscam să-l pierd pe Edward… şi Alice a văzut imediat.

” Nici să nu îndrăznesti sa te îndoieşti… el te iubeşte doar pe tine. ” m-a certat.

” Da.. in primal rand de Tanya nu i-a plăcut niciodată, şi ea a fost mereu atat de evidentă cu… ” a spus Rosalie, dar a tăcut când a văzut privirea lui Alice. Era clar că nu vroiau ca eu să aflu cat de …’ Îndrăzneaţa ‘ a fost Tanya cu soţul meu în trecut.

” Foarte bine Alice… Ce sugerezi?” am spus resemnată. Pană la urma, eram dispusă să fac orice ca Tanya să-l lase în pace pe Edward-ul MEU. Alice a aplaudat mulţumită.

” Excelent! Vezi, Tanya a plănuit să îi ceară…” a murmurat ea în urechea mea, în timp ce Rosalie aproba satisfăcută.

Câteva ore mai târziu

Odată ce Alice mi-a povestit totul despre planurile Tanyei de astăzi, am decis repede să le sabotez. În acelaşi timp, l-am văzut pe Edward ieşind din sala… era evident că m-a ascultat. Ca de obicei, am observat chipul lui frumos şi modul cum venea spre mine cu o iubire de nestăpânit. Trecând peste toate, mi se părea incredibil că sunt atât de norocoasă. Soţul meu s-a apropiat de mine şi ma sărutat cu trandreţe…din fericire, nu aveam nevoie să respir.

” Trebuie să ma răzbun pe Alice pentru că te-a sechestrat… mi-a fost dor de tine. ” a spus el cu vocea atât de seducătoare, că aproape ma făcut să-i ignor pe Emmett şi Jasper din spatele lui şi să fac ceva mai ‘ privat ‘ decât un sărut.

” Nu ai de ce, trebuia doar să urci şi să mă recuperezi. ” i-am spus mângâindu-i chipul cu mâinile. Deodată , chipul lui Edward a adoptat o expresie de regret şi m-am întors să-l văd pe Jasper cu o oarecare iritare.

” Jasper, poate ar trebui să mergi să o cauţi pe Alice” a glumit Emmett. Fratele lui s-a uitat urat la el.

” Nimeni nu a spus că Edward trebuie să se uite. ” a raspuns el. Edward a ridicat din umeri.

” Nimeni nu a zis că tu trebuie să-mi manipulezi emotiile… e vina ta pentru le faci atât de intense. ” a răspuns Edward. Jasper si-a dres gâtul, incomod, dar Emmett a început să râdă.

” Trebuia să-ţi vezi faţa, Bella! Şi eu m-am gândit că te-ai obişnuit” mi-a zis. Eu, ruşinată, am privit în altă direcţie.

” Edward!” am auzit o voce, cum mă aşteptam, am  văzut-o pe Tanya apropiindu-se de soţul meu cu o viteză vampirica, cu toata intenţia de-al îmbrăţişa. Fără să stau pe gânduri, mi-am activat scutul, şi Tanya s-a lovit de barieră la câtiva centimetrii de Edward.

” Auch ! Ce-a fost asta? ” a întrebat ea confuză, şi eu nu am putut evita un chicotit amuzat. Edward ma privit  ridicând o sprânceană.

” Bella?” a întrebat. Tanya ma privit cu evidentă supărare.

” Ups! Îmi pare rău.. încă am probleme cu controlul ” am spus, dar de fapt îl aveam în totalitate dominat… şi Edward ştia asta, dar s-a limitat la zâmbetul lui ştrengăresc care îmi plăcea atât de mult.

” Bine, nu contează… auzi, Edward, poţi să îmi arăţi oraşul? Vreau să-l cunosc. ” a spus Tanya ignorându-ma de parca nu aş fi .  Bine, poate trebuie să-mi fac prezenta mai clara.

” Hmm… sigur, Tanya, daca asta iti doresti…” a spus Edward, oarecum reţinut.  Eu ştiam că, gentleman cum era, nu putea refuza… timpul pentru a acţiona.

” Sună bine, pot veni cu voi?” am întrebat, îmbrăţisând braţul soţului meu şi privindu-l cu o expresie ce speram să ara

te seducătoare. Chiar dacă era evident că nu eram buna la asta, Edward ma privit cu dorinţă… şi Tanya cu ură.

” Desigur, dragoste. Sunt sigură că Tanyei i-ar prinde bine o companie feminină.” a răspuns Edward. Aproape că am izbucnit în râs când i-am văzut expresia Tanyei, era destul de  similară cu ceea a lui Edward când tatăl meu l-a obligat să ‘ mănânce ‘.

” Bine. Te aştept afară.” a spus Tanya cu un ton mai rece, evident decepţionată. S-a întors înapoi cu eleganţă şi a ieşit din casă.

” Bine jucat Bella.” a spus Emmett , zâmbind. Apoi l-a privit  pe Jasper cu o expresie curioasă.

” Eu nu am făcut nimic. ” a spus el. Emmett i-a zâmbit.

” Exact” a răspuns. De ce naiba vorbeau? Edward i-a privit pe amândoi cu o adevărată curiozitate, în timp ce mă îmbrăţişa cu forţa.

” Jasper… Vrei măcar să schimbi dialogurile? Dacă continui aşa le voi învăţa şi eu. ” a spus Edward. Jasper a râs şi a ridicat din umeri. Eu ştiam bine că avea tendinţa să-şi amintească filme când vroia ca Edward să nu ştie la ce se gândeşte. Asta e suspect.

” Bine, să vă distraţi. ” a spus Emmett. Părea neliniştit pentru că plecăm. Oarecum, înainte să ieşim mi s-a părut că îi spunea ceva lui Jasper:

” ‘Se pare că se vor ‘agita’ puţin lucrurile, frate…” a spus- sau, cel puţin , asta cred că am auzit.

Port Angeles

Niciodată nu m-am gândit că plimbarea va fi atât de distractivă.

Tanya a insistat să viziteze Port Angeles si diferite magazine, dar era evident că nu era atentă-nu le observa.

Ori de câte ori putea, mă privea cu atitudine sfidătoare şi cumva arogantă, ca şi cum credea că nu eram demnă pentru Edward; din partea mea , singurul lucru pe care trebuie să-l fac ca să o irit era să-l inconjor pe el cu braţele mele şi să-mi odihnesc capul pe pieptul lui perfect… atunci Tanya se crispeaza de durere şi se uita la orice altceva. Se înseala foarte mult dacă cumva crede că o să-i permit să mă rănească din nou.

” Uite asta Edward! Nu este frumoasă?” a spus Tanya, observând o rochie  de gala de culoare albastra… culoare preferată a lui Edward. El s-a apropiat şi a privit-o cu interes, dar ea l-a prins de braţ şi aproape l-a tras lângă ea , îmbrăţisându-i braţul.

” E destul de eleganta… plănuieşti să o cumperi, Tanya?” a întrebat el, fără nicio îndoiala ca simplă favoare. Ea i-a îmbrăţişat braţul cu mai multă forţa.

” Ti-ar place să o fac?” a întrebat pe un ton sugestiv. M-am simţit furioasă. Înainte ca Edward să răspundă, i-am înconjurat talia cu braţele mele, lansând o discretă privire de furie către ea.

” Seamană cu cea pe care Alice mi-a împrumutat-o pentru absolvire. Nu crezi? am zis. Edward m-a privit imediat, ignorând-o pe Tanya – din fericire pentru mine.

” Da…” a răspuns cu tandreţe, probabil şi-a amintit scena.

” Îţi aminteşti acel sărut din acea zi?” l-am întrebat, uitându-ma în acei frumosi ochi de aur. El mi-a zâmbit cu iubire şi Tanya părea dispusă să mă omoare.

” Cum aş putea uita? ” a spus şi m-a sărutat cu pasiune. Eu am uitat pentru un moment de Tanya şi de oamenii care treceau pe aici, concentrându-ma doar pe atingerea blânda a buzelor şi dulcea lui aroma. Atunci când s-a oprit, am observat că Tanya ne privea fără să se deranjeze să-şi ascundă indignarea… lucru de care Edward părea amuzat.

” Nu, Nu o voi cumpăra. E doar o rochie…” a spus ea cu un ton furios. Cu toate acestea, de data asta soţul meu a fost cel în care a crescut furia.

” Nu când Bella o poartă. Mă incânta cum arată în albastru… ” a spus el, privindu-mă in acel mod care, dacă aş fi fost umană aş fi leşinat. Tanya a mormăit uşor, s-a întors si a continuat să meargă.  Edward mi-a pus o mână după talie şi, lent amândoi am urmat-o.

Mental, m-am simţit fericită; Edward  nu doar ca nu prezintă interes pentru Tanya, ci îi şi demonstreaza la fiecare secundă cât de mult mă iubeşte. Nu am putut evita pe parcursul întregi zile să nu zâmbesc.

Bella: 1 Tanya: 0

Reclame

24 răspunsuri to “Capitolul 3”

 1. Superb :X:X:X…

  Ador tabela de marcaj :)):):)):)):))

  Felicitari pentru traducere :*

 2. Apropo am uitat sa spun:

  Sunt prima :X :)):)):)):)):))

  Pupici :*:*:*:*

  Spor la tradus si succes la scoala…poimaine si raspoimaine 2 teze si istorie :-<

 3. :))…nu imi place, il ador!!genial :)..ce traducere buna!bravo Bianca!:*:*>:D< 🙂

 4. bellawerewolf Says:

  e moolt prea tare…bella 1000 tania 0…asa vreau sa fie ajunga…team Bella e mai bine decat team Tanya…eu asa cred…cine nu ar fi de accord cu mine…imi place fan-ficul…e mishto rau…continua tot asa bya:*

 5. deci si acum am un zambet imens pe fata….si o sa dureze cv..ff smechera bella.imi place..esti geniala..ador povestea asta……………………………..o ador……….

 6. Deci .. ce pot sa zic Tanya nu are nici o sansa … Normal .. iar Bella e vicleana imi place ca ii le intorce ..:)) super tare capitolul abia ast urmatorul capitol..Succes la traducere..

  • mersi mult…
   Iar o sa va tin putin un suspans si imi pare rau…
   Dar nu am ce sa fac… miercuri si joi am teze…. deci in weekend-ul viitor va aparea capitolul 4…:D cred…

 7. superb ce pot sa zik :X:X:X:X:X:X imi place palnul Bellei e asa de diavolesc :))) muhahahaha
  vreau urm cap rapid :X:X:X:X
  pwp :*

 8. foarte tare:X
  abia astept continuarea:X
  Bafta la tradus;)
  >:D<

 9. marymarina92 Says:

  e incredibil … ador fanficul…. e foarte tare :X:X:X:X … are dreptate edward cand zice ca bella e adorabila cand e geloasa:)))))) :X… de abia astept continuarea:):X:X

 10. deci..am descoperit si eu fic-ul…e foarte interesant si ma bucut ca a inceput cu Emmett POV pt. ca si mie imi place mult de el,sper sa mai fie astgel de capitole,oricum minunat fic-ul felicitri,traduci foarte bine :*

 11. e super…deabia astept ur capitol

  M-am apucat si eu de un fic,dar nush daca sa il continui sau nu…daca nu te superi las aici un rezumat si daca va place il continui si il public…daca nu 😦 asta e!
  Am crezut ca viata e perfecta cu el,dar m-am inselat…O noua iubire imi aprinde inima si nu stiu pe care sa il aleg. Mi-a iesit in calea doua suflete fara scapare! Iubirea mea dintai-Edward iar o iubire ce ma mistuie-Jacob.
  Stiam de cand s-a intors Edward inapoi ca cea ce simteam pentru Jacob era mai mult decat o iubire frateasca,dar nu vroiam sa cred ca este posibil sa fiu indragostita de doua persoane in acelasi timp.Doua persoane care sunt total diferite si ca personalitati,dar si ca…Edward este un vampir,iar Jacob un varcolac,dar el e uman.
  Viata poate duce pe drumuri paralele daca nu iei decizia corecta!

 12. ce draguta e Bella cand e geloasa 😀
  e … genial :X:X

 13. ce diabolice sunt fetele:)):X……BELLa-1
  Tanya-0
  abia ast urmatorul cap ;;)..:X

 14. :(( cand vine nextu???

 15. cand pui continuarea?

 16. doamne cat de mijto poate sa fie capitolul asta:X:X:XX:X::X:X:X…chiar daca bella nu ar vrea sa lupte,tanya i-ar face mare placere:)):)):):)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: