Capitolul 5

EdwardPov

Casa mea s-a transformat, din punct de vedere literal,  într-un camp de bataie.

De la venirea Tanyei(acum 3 zile) mi-am dat seama de 2 lucruri:

1.- Tanya încă mai încearcă să ma cucerească.

2.- Bella părea mai mult ca dispusă să o evite.

Pentru mine, ambele reactii îmi par exagerate. Bella e dragostea mea, unica femeia care a atins şi va atinge inima mea pentru eternitate. Cu siguranţă, Tanya trebuie să înteleagă asta, adevărat?

Oricât de mult mă amuză geloziile soţiei mele, în acest moment supărarea a devenit periculoasa. A oricât de ciudat cel sărut de la Tanya a pus-o într-o stare proasta…mi se părea, amândoua erau mai mult ca dispuse să se lanseze una contra alteia. I-am privit pe Emmett şi Jasper care ne observau cu interes. Eram aproape sigur că ei au de-a face cu toată treaba asta, dar continuau să mă blocheze să le citesc mintiile, şi eu deja am obosit să privesc…mai alea având în vedere că cea a lui Emmett l-ar fi făcut să roşească chiar şi pe Jacob Black.

” Edward?” m-a strigat Eleazar, trezindu-ma din meditaţiile mele. Eram atât de intrigat pentru ceea ce s-a întâmplat că nici nu mă pot concentra la jocul din faţa mea. Eleazar si eu jucam şah.

” Îmi pare rău Eleazar” m-am scuzat, mutând o piesă fără sa-i acord atenţie. El m-a privit.

” Eşti distras.În general nu întârzii nici cinci minunte şi îmi iei regele. La ce te gândeşti?” a întrebat Eleazar cu amabilitate.

” Sigur are părul castaniu si privire delicata ” a spus Emmett râzând de propria descriere a Bellei.

” Linişte Em. Nu ma distrage.” i-am răspuns ignorându-i mintea care, din nou, era axată pe el si Rose… făcând lucruri pe care nu preferam să le stiu. ” Emmett!” l-am strigat, încurcat, pentru a vedea o scenă specială… -Vie- . Fratele meu a râs, dar m-am întors să-l vad pe Jasper cu reproş.

„Nu pot evita… mă face să râd expresia lui Edward” a spus celălalt frate al meu. ‘ Mai mult, cred că ai nevoie de ajutor pentru a-l bloca…nu! De exemplu Alice, gândeşte-te la Alice. Din nou, Jasper s-a gândit mai mult decat trebuia. Am suspinat, învins: când îşi propuneau, erau foarte buni la ascuns lucruri. Eleazar ma privit nedumerit.

” Am pierdut ceva?” a întrebat confuz , privindu-mi chipul ruşinat şi apoi expresia răutăcioasă a lui Emmett.

” Nimic, prietene, Doar ne distram puţin cu Edward” a spus el, zâmbind.

” Prin urmare ar trebui să-mi povestiţi … eu nu pot citi minti, ştiţi?”a spus Eleazar plin de curiozitate.’ să revenim la mutare, niciodata nu o să terminăm partida’ s-a gândit. Am dat din cap, în întregime de acord. El era pe punctul de a muta o piesă, când o voce ne-a distras pe toţi.

” Edwaaaaaaard” a sunat vocea muzicală a Tanyei, aparent provenind de sus.

‘O nu… am uitat că a fost cu Carmen şi Irina…’ s-a gândit Eleazar. Atunci mi-am adus aminte că grupul de femei din Denali au ieşit la cumpărături, dar de ce părea atât de preocupat?

‘ Runda 4? Ce contează, va fi interesant…’ s-a gândit Jasper. Pot nota că simtea emoţiile Tanyei: emoţii, decizii, şi unele răutăti. Acela nu mi-a placut.

‘ Ha! Acest lucru va fi bun!’ s-a gândit Emmett. Probabil era singurul de aici care nu avea idee ce se întâmplă? Dar cand Tanya a coborât scările, urmata îndeaproapte de către Carmen şi Irina, am înteles motivul emoţiilor ei.

” Cum ţi se pare, Edward? I-am cumpărat în dimineaţa aceasta.” a spus Tanya cu entuziasm: purtând o pereche de bikini culoare albastru regal, destul de crestaţi şi provocatori… pentru un moment – şi te gandesti că niciunul nu a simţit ceva pentru ea- toţi 4 am rămas fără cuvinte.

‘ La ce m-am gândit…’ s-a gândit Eleazar. Presupun că a ghicit intenţiile Tanyei.

‘……………’ mintea lui Emmett a rămas complet goală, şi o privea pe Tanya cu evidentă surpriză. Deodata, am simţit un flux de dorinţă, deşi nu s-a direcţionat către Tanya.

‘ Unde e Alice când am nevoie de ea?’ a gândit Jasper cu ton sugestiv. Cu siguranţă, emotiile Tanyei l-a influenţat într-o formă nu prea favorabilă( având în vedere că soţia lui nu era în apropiere).

Bella: 2 Tanya: 2

„Ei bine? Ce crezi?”m-a întrebat Tanya. Nu am ştiut ce să răspund… în acel moment, am simţit că valul de dorinţă a crescut, şi mi-am imaginat-o pe Bella purtând acelaşi tip de bikini, scaldată în apa, luminata de luna…

” Jasper!” am strigat , supărat. Nu era corect că ma impulsiona cu acele ‘dorinţe’ în cazul în care soţia mea nu era …am simţit o dorinţa de a fugi şi a o căuta. Jasper m-a privit.

” De acord, de acord…” a spus el, dar Emmett i-a facut un uşor – dar semnificativ- gest, şi Jasper a privit-o pe Tanya. Ce plănuiau?

Sentimentul dorinţei a crescut. Săracul Eleazar o privea pe Carmen cu expresie torturată ca şi cum decidea dacă să o ia sau nu chiar aici… îl înţelegeam; în aceste momente, fie  blestemată ora când i-am sugerat Bellei să iasă la vânătoare cu Alice si Rosalie. Cu toate acestea, pentru ceea ce nu am fost niciunul pregătit a fost reacţia Tanyei. Vampira, gâfâind uşor, m-a privit cu ceva ce am putut-o interpreta fiind dorinţă.

” Oh, Edward!” A spus ea, si s-a aruncat asupra mea. Confuz şi surprins, nici măcar nu am putut să o îndepărtez cand ma înconjurat cu braţele ei şi si-a îngropat capul în umărul meu. Unicul lucru pe care l-am putut face a fost să-mi privesc fratele cu reproş, şi el a oprit fluxul de dorinţă in timp ce Emmett chicotea lângă el.

” Să mergem la plajă. Trebuie să fie foarte frumoasă. Aşa poti marca costumul meu.”m-a rugat Tanya, apropiindu-si buzele de a le mele. Eu, incontestabil dar lent, mi-am îndepărtat chipul…. un moment, a spus plaja?

” La plajă? Dar Tanya… nu avea permisiune să intrăm pe plajă, e teritoriul Quileute” am explicat, intrebându-mă de unde a scos ideea asta. Tanya atunci şi-a îndepărtat chipul puţin pentru a mă privi confuză.

” Cum? Dar Emmett… ” a spus ea. M-am întors către fratele meu.

” Errrr…. Nu am menţionat că nu puteam merge acolo? Îmi cer scuze Tanya, trebuie să fi uitat.” s-a scuzat Emmett, dar era evident că nu îi părea rău.‘ Ups! Aproape am fost prins de data asta’ s-a gândit. Eu l-am privit cu intensitate, dar el mi-a evitat ochii.

” De data asta? Ce vrei să spui?” l-am întrebat în linişte.

” Nimic, nimic, fratioare…”a răspuns repede. Prea repede.

” Emmett…” l-am ameninţat. ” Sunt multe lucruri care le pot povesti lui Rosalie….” am spus.

” Aşteaptă Edward. Eu nu… vreau să zic, nu îndrăzni să…” s-a bâlbâit. Era pierdut, aproape a mărturisit….dar o usa trantita ne-a distras pe toţi.

” EDWARD ANTHONY MASEN CULLEN! Ce faci?” a întrebat- zbierat- Bella, care a intrat ca un uragan şi o privea pe Tanya cu ură. La dracu! Am uitat că ea nici acum nu mi-a dat drumul. În spatele soţiei mele, Alice şi Rose ne priveau cu dezabrobare.

Edward’ a gândit Alice indignata. Si eu am crezut ca Volturi au fost inspaimaintatori.

” Bella nu e niciun motiv să ma privesti asa. Nu am făcut nimic!” a spus încercând să o împing pe Tanya, dar ea si-a strâns braţele mai cu forţa. Atunci Bella si-a trecut privirea de la mine la ea şi s-a apropiat cu rapiditate.

” Tanya! Vrei să-i dai drumul soţului MEU, te rog? a spus ea cu un ton plin de ură. Dacă aş fi fost uman, as tremura de frica.  Bella a prins un braţ de-al Tanyei si a tras-o către ea, îndepărtând-o de mine- Multumita cerului– . Celaltă femeie doar ne privea cu evident desgust.

‘ Insist… Cum îl poţi merita?’ s-a întrebat. Eu am mârâit fără să-mi dau seama de ceea ce făceam şi ea s-a îndepărtat indignata. Soţia mea mi-a dat atunci o privire lungă si a urcat în camera noastră. M-am ridicat , nefiind sigur: Îşi dorea să o urmez? Era supărată pe mine? De curând , Carlisle a apărut la intrarea în sală, privindu-i pe Jasper şi Emmett cu o expresie supărată… apoi m-a privit pe mine.

” De ce nu o urmezi?” m-a întrebat tatăl meu.

” Nu stiu dacă asta e ceea ce îşi doreşte” am admis. În acel moment am simţit o frică teribilă că o să ma respingă. Tatăl meu s-a apropiat de mine şi mi-a zâmbit.

” Cred că,cel mai bine e ca tu personal să ii explici neîntelegerea. Dacă nu mergi, ai putea să-i dai o impresie rea.” a spus Carlisle. Ca întotdeauna, avea dreptate… suspinând , m-am grăbit către camera noastră.

Bella POV

Am stat pe pat, gandindu-ma ce ceea ce s-a intamplat. A fost Edward de acord cu asta? Sau erau din nou doar intentiile Tanyei? O parte din mine si acum credea ca nu eram demna de un barbat atat de perfect ca Edward…Si daca Tanya reusea sa-l faca sa se indragosteasca de ea? Nu puteam trai inmortalitatea fara el.

De curand, am simtit unele brate puternice inconjurandu-ma, urmate de atingerile usoare ale unor buze pe obrazul meu. Ca intotdeauna cand Edward ma atingea, uitam de toate si ma concentram pe dulcea lui aroma, suava lui voce, … uitam inclusiv si ca trebuia sa fiu suparata. Am intors putin capul, si Edward ma sarutat pe buze cu pasiune, asta mi-a dat siguranta…sarutul era atat de plin de iubire incat nu ma putea indoi de sentimentele lui. Din nou, am blestemat-o pe Tanya pentru ideile ciudate din capul meu.

“Bella?” a intrebat Edward cu frumoasa lui voce catifelata. Parea – ciudata- putin incarcata de teama.

“Edward… Ti se pare ca Tanya e frumoasa? Nu minti. “ Trebuia sa stiu. El s-a ezitat o clipa, probabil decidandu-se daca trebuia sau nu sa fie sincer.

“Bine… da, este.” A admis in final. Asta a durut mai mult decat ma asteptam. “ Dar nu se compara cu tine, iubire” a murmurat langa urechea mea, facandu-ma sa tremur. M-am intors complet pentru a sta in fata lui.

“ Sigur? “ am intrebat, multumita de cuvintele lui. El mi-a raspuns cu un zambet strengaresc care imi placea atat ce mult.

“ In intregime… ti-am mai spus o data ca nu imi plac blondele” a spus el si s-a inclinat pentru a ma saruta din nou. Incapabila sa ma abtin, mainile mi-au alunecat pe pieptul lui, deschizandu-i usor camasa si apoi mangaindu-i pielea . El a suspinat de placere.

“Iubire?” m-a intrebat Edward intre saruturi.

“Hmmm..?” am spus eu, prea exataziata pentru a zice altceva. Mainile lui Edward au alunecat pe talia mea, atingand-o suav.

“Jasper s-a…. jucat cu emotiile mele azi…” a spus pe un ton seducator. Am putut nota vocea lui tremuranda. Eu i-am scos camasa, trasand perfecta linie a muschilor lui cu mainile…

“Hmmm…” am repetat, in timp ce il sarutam. Amandoi ne-am inclinat deasupra patului, neinteresandu-ne ca probabil la parter putem fi ascultati… sau- m-am gandit cu rautate- Tanya asculta totul. “Ma bucur…” am admis. Edward a ras suav.

“Nu te ingrijora pentru Tanya… nu ma intereseaza… absolut deloc” a spus el, neintrerupand saruturile de la gat spre buze.Mi-am aruncat mainile in parul lui bucurandu-ma de senzatie.

“ Dar… stii? Trebuie sa mergem la cumparaturi…” a murmurat. Asta ma deconcentrat pentru o secunda.

“Ce?” l-am intrebat. Edward niciodata nu a ruinat momentul… Ce ar fi avut asta de-a face? El a ras vazand confuzia mea.

“ Sunt bikini albastri care mi-ar place sa ti-i cumpar….” a spus zambind cu rautate. Eu amintindu-mi de tinuta Tanyei, razand, m-am aruncat asupra sotului meu.

Acel provocator costum a adus doar complicatii Tanyei.

Bella: 4 Tanya: 2

21 răspunsuri to “Capitolul 5”

  1. :))) doamne cate rautatii , este genial fan ficul asta si abia ast cu nerabdare urmatorul capitol..

  2. Imi place…:X

    Vreau capitolul urmator :)…

    Felicitari :*:*:*:*

  3. ramona (elyia) Says:

    :)))
    e amuzant capitolul, chiar daca nu agreez rautatile de genul celor facute de Tanyia, si extrapoland, rautatile lui Emmet si Jasper.

    Multumiri pentru traducere.

    wekeend linistit si spor la tradus

  4. Deci…Tanya incepe sa devina nesuferita in toate fan-ficurile…..
    Cand aud de numele Tanya imi vine doar sa ii rup parul din cap:)=))

    Adorabil capitolul:X:X
    [Hay Bella….ai 2 puncte avans:>:>]

  5. :)):))….ma bucur ca nui plac blondele…ca asa sunt sigura ca va ramane cu Bella:D….abia ast urmatorul cap:)…spor la tradus:)

  6. marymarina92 Says:

    :)) … incredibil … ador fanficul :X:X:X:X …de abia astept continuarea… poate am parte de o bataie intre bella si tanya :P:)))):X

  7. este superb…..incredibil de frumos:X
    abia astept cap urmator:x
    spor la tradus>:D<

  8. ee mortal..il ador imi place rau de tot………..rau..nu aberez..enorm….vreau urm capitol….tania belea cu fata asta….si-o va lua in freza pana la urma banuiesc….:)):)))):))):))):)):))

  9. hahaha
    =]]
    perfeectcttt
    fraierica de taniiaaa
    :))
    cand vine urm capitool?:D

  10. :))..sunt curioasa ce rautati va ma planifica tanya si cum vor actiona ceilalti, mai ales edward si bella :)…pupici:*:*:*:*

  11. ce tare :))) ….imi place ca Bella nu s-a lasat mai prejos :X
    vreau urm cap repede :X:X:X
    pwp:*

  12. ur capitol cand :X

  13. Hey unde e capitolul 6? 🙂
    il astept nerabdatoare 😉

Lasă un comentariu