Capitolul 16

Emmett Pov

Stupidul Edward! Stupidul pariu! Si, stupidul de mine, pentru ca am facut stupidul pariu!

M-am uitat din nou cum Edward ii deschide usa Bellei pentru a se urca in Jeep, da, in JEEP-ul MEU. Edward s-a urcat pe locul copilotului, si observandu-mi privirea, a zambit batjocoritor si cu un gest din mana si-a luat la revedere, inainte ca sotia lui sa faca motorul sa huruie si sa accelereze in vale de-alungul caii.

Aproape ca am auzit gematul de durere ce l-a facut saraca mea masina, am tremurat vazand ca bebele meu disparea sub controlul vampirei care conduce mai putin bine.

“Emmett!” a exclamat sotia mea in spatele meu.” Vrei sa iti scoti fata de miel pe jumatate mort si vin-o aici!”

“Dar Rose…”

“Nicio Rose! Vin-o aici!” a ordonat in timp ce cu un deget imi facea un gest.

Partea cu masina mea nu era cea mai rea, cea mai rea era sa am minunatul corp al sotiei mele la doar cativa metrii de mine si sa nu il pot atinge. Pentru ca am fost pedepsit cu celibatul… infinit.

Am inclestat pumnii cu furie cand m-am intors. Nu putea fi adevarat! Rose ; Rose a mea era…orbitoare. Nu puteam gasi cuvintele exacte la cum parea cu acea camasa de noapte minuscula si cu buzele ei carnoase pictate cu ruj rosu, atat de ostentative. Asta e crud, ma auziti, cea mai PURA si CLARA monstra de cruzime!

“Ce se intampla Em?” a intrebat ea, cu acel ton seducator care ma topea atat de mult”Ai ramas cu gura deschisa”

M-am apropiat fara sa prevada, fara nicio planificare, o vroiam pe sotia mea, o vroiam ACUM. I-am luat corpul intre bratele mele,si am privit-o fix, asteptand sa fiu respins. Cu o speranta ascunsa in inima mi-am apropiat chipul pentru a o saruta, dar m-am trezit sarutandu-i mana.

“Nu Emmett” a spus ea, ca si cum certa un copil, si un zambet tentant si batjocoritor s-a desenat pe chipul ei. Am ramas ca un idiot privind-o cum iasa din camera.

“BLESTEMAT FIE MOMENTUL IN CARE AM DECIS SA PARIEZ CU JASPER.”am tipat, cel putin astept sa-i mearga l-a fel de prost ca si mie.

Bella POV

Trebuie sa recunosc ca, sa calatoresc in Jeep-ul lui Emmett era minunat, acum il intelegeam mai bine pe Edward in ceea ce priveste viteza. Sotul meu modern a urcat in camera noastra, potrivit acestuia pentru a cauta scrisoarea ce a ajuns ieri. Edward  spunea ca mi-ar placea sa o citesc.

Cand am intrat in salon, am vazut ca Jasper era aici.

“ Buna Jas…!” Nici nu am putut termina, pentru ca, de cum m-a vazut , a fugit spre mine.

“Buna Bella! Spune-mi, ai nevoie de ceva? Vrei motocicleta mea? Pot sa ti-o imprumut daca asta iti doresti, nu-mi pasa. As fi mai mult decat incantat daca vrei sa o folosesti. Unde e Edward? El are nevoie de ceva? Poate ca un pian nou va fi bun…”

A intrebat atat de repede incat daca nu as fi vampire , m-ar fi ametit, am incercat de cateva ori sa-l opresc dar a fost in van. Am simtit frica in momentul in care a inceput sa-mi ofere daruri de valoare mai mare si …. dimensiune.

“Nu cred ca Bella vrea o tara Jasper” a spus o voce in spatele meu, si in afara de salvarea pe care am simtit-o, m-a inundat si o mare bucurie. Edward era intotdeauna atat de oportun!

“Ah… atunci bine” a spus fratele meu blond, cu un enorm zambet pe chip.” Dar daca ai nevoie de ceva, te rog,  nu ezita sa imi ceri. De acord?” eu am ramas privindu-l cateva secunde, socata: saracul platea facturile lui Alice si Rosalie ca pedeapsa pentru pariu, si asta era o MARE cantitate de bani… Si totusi inca zambea in acest fel?

“De acord” am raspuns eu, contagiata de linistea pe care Jasper a raspandit-o. Am simtit cum Edward ma imbratisa in jurul taliei, si cum toti trei am fost invadati de o tacere confortabila.

“Ar fi mai bine, sa merg sa o caut pe Alice…” a spus Jasper, in timp ce zambea politicos. Eu si sotul meu am aprobat cu capul , si i-am deschis intr-un fel calea sa poata pleca… dar Jasper nu a plecat.

“Se intampla ceva Jasper?” am intrebat, in timp ce l-am studiat cu privirea, el doar a negat din cap si si-a trecut privirea intre Edward si eu.

Deodata, m-am trezit separata de bratele sotului meu si acum ma aflam intre cele ale fratelui meu.  Am fost atat de surprinsa ca am uitat sa respir(si asta nu este necesar pentru mine.)

“Ma bucur atat de mult sa te am aici Bella” a spus Jasper in urechea mea, cu un zambet transparent in vocea sa.” Ma bucur atat de mult ca esti sora MEA!”

M-a strans mai puternic in bratele lui, iar eu i-am returnat imbratisarea. L-am observat cu neincredere pe Edward care zambea multumit ,cu privirea plina de sensibilintate. Fratele meu m-a lasat, si dupa ce l-a imbratisat si pe sotul meu, a plecat cu un zambet pe chip.

L-am interogat pe Edward cu privirea, el doar a ridicat din umeri si zambetul meu preferat a aparut pe buzele lui.

“Credeam ca deja te-ai obisnuit” a spus cu simplitate, si m-a strans acum langa el. Eu am ras, in timp ce imi odihneam chipul pe pieptul lui.

“Nu conteaza de cate ori o face, mereu ma surprinde” rasul sotului meu , m-a facut sa tremur in bratele lui.

“ E doar fericit, e foarte fericit ca nimic rau nu ni s-a intamplat!”

Ne-am uitat fix  unul la altul, si am mers spre canapea. Acolo ne-am imbratisat, in timp ce suspinam fericiti. Viata nu putea fi mai perfecta.

“ Si… ce era ceea ce vroiai sa imi arati?” am intrebat, destul de curioasa. El a chicotit, dar s-a indreptat pentru a sta in alta pozitie.

Mi-a mangaiat usor chipul, inainte sa caute ceva in buzunarul pantalonilor. A scos un plic si l-a pus in mainile mele, amandoi observand scrisoarea un timp nelimitat, atunci m-am decis sa o deschid.

“Edward”. Am incetat sa mai respir cand am indentificat scrisoarea. El mi-a luat mana si mi-a indicat sa o citesc.

Bella:

Stiu ca sunt ultima persoana de la care astepti sa primesti o scrisoare. Si, desi lucrurile intre noi nu s-au terminat bine,  te implor sa imi intelegi motivele   vizitei.

Il iubesc pe Edward cum niciodata nu am iubit pe cineva! Si pot sa vad ca si tu o faci la fel. Am inteles ca lupta mea pentru a obtine iubirea lui, nu a fost decat o pierdere si nu       imi mai ramane decat sa ii doresc fericire langa partenara pe care si-a ales-o.

Mi-am dat seama de greseala mea, modul infantil in care m-am comportat. Si sper sa ma poti ierta pentru tot.

Cred ca prin faptul ca te-am cunoscut am invatat, in ciuda vartei mele (care este foarte mare) inca nu am ajuns la cadenta, ca trebuie sa continui si sa imi gasesc   un partener care sa ma iubeasca pentru ceea ce sunt.

Asa ca imi pare rau, Bella! Sper sa ma poti ierta si bine, cine stie, poate ca   putem sa fim prietene.

Spune-i lui Edward ca imi pare rau, si ca va doresc  tot binele… amandurora.

Cu  dragoste: Tanya

Am fost surprinsa cand am auzit un hohot de plans in gatul meu, si am zambit simtind cum Edward m-a imbratisat.  Acum da, viata era PERFECTA!

“Te iubesc, Bella” mi-a soptit Edward in ureche.

“Te iubesc, Edward.” I-am raspuns eu, ridicand privirea. Ne-am privit si ne-am sarutat, din nou in frumoasa noastra eternitate.

FIN

_____________________________________________

My girls,

It`s over… totul are un inceput si un sfarsit….

Vreau sa va multumesc din suflet tuturor pentru ca ati citit acest fanfic, la inceput chiar nu credeam ca va fi citit, nici nu visam…

Va multumesc pentru ca v-ati spus parerea despre majoritatea capitolelor, bineinteles si celor care nu ati comentat.

Sunt multi cei carora vreau sa le multumesc – oameni care m-au ajutat concret sau cu o vorba de incurajare, pentru a duce la bun sfarsit aceasta traducere.

Va multumesc pentru intelegere si pentru rabdare. Ma bucura foarte mult faptul ca sunteti cat de cat multumite de traducerea pe care am facut-o…

Cine stie.. poate ne mai intalnim cu o alta poveste…

Bineinteles acest blog va ramane intact…cand vi se face dor… un click…:)

Va recomand calduros fanficul Bienvenido a mi cuerpo… tradus de Dede… Este minunat… plin de umor..:X..daca vreti sa cititi ceva …. mai amuzant;))

Bine… gata am aberat destul…

Va doresc numai bine si aveti grija de voi…daca aveti nevoie vreodata de mine ma gasiti pe id idp_bb

Kisses and Thanks..:*:*


22 răspunsuri to “Capitolul 16”

  1. Sa terminat…ce pakt:((:((

    dar mia placut:X:X:X:X:X:X

  2. :(((((((
    a fost supeeerb:X:X

  3. deja s-a terminat..:((…sper sa te apuci in curand de alt fic…faci o treaba minunata:*:*…

  4. s-a terminat:(( ce pakt…dar s-a terminat frumos:) felicitari! ai facut o treaba minunata.

  5. nu pot sa cred , nu se mai putea lungi:(( …mai vroiam ..oricum Bianca , iti urez felicitarii .. te ai descurcat execelent cu traducerea , si imi pare foarte bine ca ai tradus acest fic..multumimmm.. esti superrr…

  6. atat:((..e unul dintre cele mai fumoase:X….felicitari pentru traducere:)

  7. marymarina92 Says:

    nu imi vine sa cred ca s-a terminat:(( …. este si va fi mereu unul dintre fanfic-urile mele preferate:X:X:X … felicitari pentru traducere :*:*:*

  8. absolut sooper capitolul am ras cand jasper ii oferea toate cadourile la bella am devenit trista din cauza scrisori lui tanya si pacat ca sa terminat imi va lua ceva timp sa ma dezobisnuiesc sa intru pe site 😛 tot timpul cand deschideam calculatorul era primul site pe care intram in fine a avut sfarsit frumos 😛 si mia placut si traducerea fakuta de tine 😛 sooper mai vorbim pe mess poate sper sa mai scri ceva la fel de bun ca si comienza la guerra te pwp SARBATORI FERICITE si NOROC la scoala

  9. CE s-a terminat? :(:(:( nu corect :)))……..mi-a placut la nebunie acest fic ::XX:X:X a fost plin de umor dragoste si ura :))) a fpst PEFECT ce sa mai….si iti multmusc ca ti-ai fcut timp sa traduci acest fic :X:X
    pwp :*

  10. ramona (elyia) Says:

    felicitari pentru traducere si multumiri pentru povestea minunata pe care ne-ai oferit-o.

    Sarbatori linistite tuturor, sa va aduca Mosu’ ce va doriti mai mult.:)

  11. ai facut o treaba minunata………si per sa continui cu alt fic……..te pwp si iti urez Vacanta placut!!!………:*:*:*:*:X

  12. foarte frumos ficul.
    imi pare rau ca s-a terminat 😦
    nu ma asteptam sa se termine asa repede

  13. nu credeam ca se va termina asa de repede 😦 😐
    ai tradus foarte bine si ficul e foarte frumos 🙂 😉
    te pup si sper sa mai traduci si alte ficuri! :*:*:*>:D<

  14. s-a terminat?:((:((:((:((de ce?…a fost o minunatie de fic:XX:X:X:X:Xpooop male la tn:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*

  15. gata:(((( ai facut o treaba super cu traducerea. bv:)

  16. PERFECT…ABSOLUT PERFECT:X imi pare rau ca s-a terminat:x.A fost minunat si ma bucur ca l-am gasit si ca l-am citit:X
    Cat despre traducere….a fost mai mult decat buna,a fost superba:x
    CRACIUN FERICIT TUTUROR!>:d<

  17. ce pacat ca s-a terminat :(( :(( a fos asa de minunat fic-ul ,superb,perfect, saracul Emm….celibatul asta :)) oricum mirific fic-ul si traducerea ta…astept sa vi cu urmatorul fic 😀

  18. Bia, mai trebuie sa spun ca te-ai descurcat, ca ai ales un fanfic foarte bun?

    Tu stii foarte bine aceste lucruri si stii ca te-ai descurcat bine, ca ai ales un fanfic foarte bun si toate cele :*

    Eu te felicit pentru ceea ce ai facut :*:*:*:*:*:*:*:*

    Pacat ca s-a terminat, dar dupa cum bine stim totul are un sfarsit, totul se termina o data si-o data …din pacate pentru unii, din fericire pentru altii 😐

    Felicitari inca o data si iti multumesc mult pentru recomandare :*:*:*:*

    Succes in continuare…si te asteptam cu un alt fanfic :*:*:*:*

  19. intr-o zi l-am citit
    pe tot
    este fabulos
    mi-a placut
    bv bi
    regret ca nu l-am citit de la inceput

  20. intr-o zi l-am citit
    pe tot
    este fabulos
    mi-a placut
    bv bia
    regret ca nu l-am citit de la inceput

  21. cel mai frum fanfic
    si traducerea a fost super
    ce am putut rade de Emmett si Jasper, ce sperietura au tra saracii

  22. Am fost foarte amuzant si super..fara cuvinte…

Lasă un comentariu