Capitolul 12

Edward POV

Tanya arata neajutorata, iar ochii ei aratau cat de surprinsa si speriata era, dar asta nu m-a interesat, simteam cum furia si dorinta de a o lovi pe acea femeie incapatanata crestea.

Simteam cum pieptul mi se umplea cu un puternic marait care ameninta sa iasa pentru a da sfarsit acestei stupide situatii. Am putut simti privirea familiei mele si clanul din Denali asupra mea,dar nici unul nu cantareste la fel de mult ca sotia mea care ma cerceta din spate.

Pentru un moment, frica pe care o simteam vazand-o pe Tanya napustindu-se asupra ei a revenit. M-am intors inghitind dorinta irationala si violenta, observand chipul sotiei mele.

M-am simtit reintors intr-o dimineata de ianuarie, in salonul de biologie la liceul din Forks, unde pentru prima data am perceput mirosul acestei incredibile femei.Mi-am adus aminte expresia pe care o aveam cand ne-am vazut si eu luptam pentru a nu ma arunca asupra ei, pentru a-i bea sangele, si am observat ca in acest moment a fost aceeasi.

Am vazut reflectia mea in ochii ei mari aurii, si am observat expresia furioasa, aproape dementa de pe chipul meu. Am inecat un geamat de frustrare, mi-am reunit fortele si am  mers catre Bella.

„Esti bine? ” am intrebat, in timp ce treceam cu degetele prin acele locuri unde urmele loviturilor Tanyei  au scos ceva asemanator unei vanatai. Ea doar mi-a privit chipul, realizand conflictul interior ce-l aveam si a incuviintat incet.

In spatele meu, auzeam cum Irina si Kate o ajutau pe Tanya, si cum Eleazar si Carmen le intreba daca este bine. Simteam cum familia mea se apropia ezitand, pentru a se opri la cativa metri de unde eram eu si Bella.

„Edward,imi pare rau eu…” exclama o voce in partea mea, iar eu a trebuit sa inghit cu greu o noua unda de furie.

Mi-am intors chipul si chiar cu fortele mele nu m-am putut abtine fulgerandu-l Emmett cu privirea, am vazut cum fratele meu se inghesuia la locul lui si o privea pe Bella cu regret si teama.

„Presupun ca nu ai prezis asta, Emmett” Am spus eu cu vocea rece si calculata. Din nou am vazut cum fratele meu si Jasper se cutremurau. Familia mea si-a aruncat privirea de la mine spre fratii mei.

„Nu ai anticipat ca Bella ar putea fi ranita…” am continuat ridicand tonul vocii.”..sau poate, pentru PARIU vostru stupid am fost pe punctul sa o pierd si ar afecta familia !

Am ramas in picioare cu respiratia violenta. Am observat expresiile speriate ale familiei mele, si privirile celor din clanul din Denali. Atunci  m-am intors incet si fara sa privesc ochii sotiei mele, am luat-o de mana.

„Plecam…”Am declarat,si cand am observat panica, care a patruns in atmosfera, mi-am dat seama ce semnificatie au aceste cuvinte pentru ceilalti. Am decis sa lamuresc situatia inainte sa gandeasca la altceva ce nu ….”…Nu va face-ti griji, doar voi merge cu sotia mea, avem cateva probleme despre care trebuie sa discutam. Ne intoarcem peste cateva ore”

Evitand privirile celorlalti, am luat-o de mana pe Bella si fara sa o vad la fata, am inceput sa mergem. Am crezut ca ea se va opune, dar m-a surprins cand am vazut ca nu a facut-o. Ea ma cunoastea suficient si avea incredere in ce va urma sa fac.

Emmett POV

Pentru prima dată am observat prejudiciile cauzate, si m-am simtit ca un prost! Bella a fost ranita la fel ca Tanya si Edward, fratele meu ma ura si eu o meritam!

“Emmett…Jasper…”A spus Carlisle in spatele meu, m-am intors la fel ca Jasper si ne-am intalnit cu privirile goale si dezamagite ale familiei mele si a sotiei.

„Ar fi mai bine sa ne explicati ce se intampla”

Tanya POV

L-am pierdut,  intradevar l-am pierdut pe Edward! Si totul pentru…Nu, nu aveam pentru ce sa continui sa o invinovatesc, pana la urma singura vinovata pentru ca el ma uraste sunt eu.

Si acum mai simt privirea lui intiparita pe chipul meu, expresia furioasa de pe buzele lui, iar inima mea e rupta.

Edward POV

Puteam simti totul mai puternic, pamantul umed sub picioarele mele, aerul lovind chipul, ploaia udandu-mi hainele, mana Bellei…dar eu nu vroiam sa simt, pentru ca stiam ca asta ma va durea.

Mergeam fara sens, fara timp…stiam ca trebuia sa incetez sa ma insel singur, nu mai puteam trage de timp pentru a-mi vedea sotia in fata. Dar simteam atata teama…multa teama.

“Edward…” a spus suava muzica din glasul ei, provocand in pieptul meu surda durere a fricii, frica de a o pierde. Acum a vazut monstrul care intr-adevar sunt, si ma va parasi.

“Edward…” A repetat, si am simtit cum mana ei se tragea din a mea, ne-am strans mainile cu mare putere, incercand sa o impiedic sa plece de langa mine. Am inchis ochii dorind imposibilul, si am indraznit sa ma apropii de ea.

______________________________________________

Acest capitol este tradus de Bya…(o alta prietena foarte buna:*:*:*)

Mersi mult Bya pentru ajutor…:)

19 răspunsuri to “Capitolul 12”

  1. :X….abia astep capitolul urmator:X
    bafta la tradus>:D<

  2. foarte frumos dar ce vrea EDWARD sa spuna in „Puteam simti totul mai puternic, pamantul umed sub picioarele mele, aerul lovind chipul, ploaia udandu-mi hainele, mana Bellei…dar eu nu vroiam sa simt, pentru ca stiam ca asta ma va durea. „de ce crede ca BELLA il va parasi ? si mersi BYA pentru ca ai tradus acest capitol pt noi pwp succes in continuare la tradus :*

  3. apropo pe cand urmatorul capitol 😛

  4. foarte frumos capitolul!
    sunt foarte curioasa ce se va ma intampla de acum, mai ales ca tanya si-a dat seama ca edward chiar nu o intereseaza si sigur nu va mai face nimic 🙂
    cand pui urmatorul cpitol? 😉
    kisses:*:*:*

  5. nu fi rea:((..macar un mic indiciu ne poti da …despre stare lui Edward..din urmatoarul cap:D..te rog…bafta la tradus:)

  6. Super capitol, si nu inteleg Edward credea ca Bella il va parasii ….?? hmm interesanta presupunere.. sper sa aflu , ce se intampla.. abia ast urmatorul capitol , cum vor decurge lucrurile…Si Bya multumi frumos , pt capitolul tradus.. Superr capitol , si Bafta la tradus …

  7. ramona (elyia) Says:

    total de acord cu predecesoarele care au pus comentarii. frumos capitol, si totusi atat de trist.

    multumiri pentru traducere

    te roooog, nu vreau drame in preajma Craciunului, e de ajuns drama din WideAwake…

  8. super capitolul ::X:X:X….sper sa nu se desparta Bella de Ed 🙂
    deabea astept urm cap :X
    pwp :*

  9. deciiiiiiii
    la ce ora urmeaza cap 13?

  10. marymarina92 Says:

    superb :X:X … de abia astept sa aflu ce se intampla:X:) … e incredibil sfarsitul capitolului… :X:X:X

  11. Bia…Bia….

    Capitolul e frumos, imi place :*

    Si de asemenea imi place cum a tradus „cealalta” Bia :D….Bia I sa spun asa :D…Deci Bia I, bravo =D> Foarte bine 😉

    Sincer cred ca si Bia I si Adina ar trebui sa se apuce de tradus serios :)…

    Bravo fetelor 😉

    Bia I si Bia P…vine vara…vine Eclipsa ;)…Bia I mai vii nu? ;))

    Pupici :*:*:*:* si felicitari inca o data ;):*

Lasă un comentariu