Capitolul 10

Bella POV

In momentul cand a ajuns Carlisle, tot “evenimentul” s-a linistit dupa ce practic m-au scos din camera sotului meu, l-au inchis in camera noastra si ore intregi l-am auzit cantand cantele care(eram sigura) erau pe placul lui Emmett.

Nu m-am putut abtine sa nu rad, cand l-am auzit cantand o cantare de opera cu vocea lui perfecta, adaugand fraze care nu se potriveau. Fraze care daca as fi fost umana, m-ar fi facut sa rosesc. Trebuie sa recunosc ca m-a facut fericita ideea ca, chiar si atunci cand a fost beat a demonstrat dragostea si dorinta pe care amandoi o simtim unul pentru celalalt. Dumnezeule ce nu as fi facut pentru o camera in acel moment ! Expresia Tanyei nu a avut pret.

Alice a ras langa mine, nu am observat ca a renuntat la vanatoare pana nu mi-a luat mana.

“ Ce e atat de amuzant?” a intrebat cu vocea ei de clopotel, in timp ce isi trecea micutul ei brat inconjurandu-mi mijlocul.

“Doar ma intrebam daca stii ce mi-ar placea ca imi cumperi de Craciun ?” Am privit-o cu dispret si zambetul ei s-a largit.

“ Lui Edward nu i-ar pica bine ca darurile mele sa le accepti, iar pe ale lui nu.” A chicotit incet, in timp ce ma privea. “ Dar ma gandesc sa iti dau un album, in afara de camara foto-video.”

Am zambit, dar mentionarea sotului meu a provocat un val de ingrijorare. Cum se simte Edward? Alice parea sa-si dea seama de gandurile mele.

“ El e bine.” Fruntea ei s-a brazdat usor. ” … o mahmureala nu-l va ucide.”

A zambit la propria gluma, si eu am suspinat aproband-o.

“E doar ca niciodata nu am crezut ca e posibil…” am inceput sa mergem spre casa. Mi-am pierdut apetitul.

“Stiu, niciunul dintre noi nu stia ca ne putem imbata, daca am fi stiut, crede-ma, Emmett ar fi beneficiat de acest lucru in ultimul secol.”

Acum mentionarea fratelui meu favorit m-a obligat sa ma scufund in gandurile mele. De cand a ajuns familia din Denali, Emmett se purta intr-un mod mai ciudat decat de obicei. De obicei era imprudent si foarte deschis. Dar in ultima vreme s-a purtat putin mai enervant.

“Alice, ti-a spus Jasper la ce se referea Edward cu “acea data”? Fruntea sorei mele s-a incruntat mai profund, si ochii s-au luminat, si brusc s-au intunecat.

“Nu…” buza inferiara i s-a imbufnat “…Spune ca nu e nimic.., dar nu vrea sa imi explice”

Am vazut-o micsorandu-se usor, dupa  toate Jasper niciodata nu a tinut secrete  fata de ea. Mi-am trecut bratul deasupra umerilor ei.

“ Si Rose, a obtinut vreun raspuns?” Din nou a negat cu capul.

“Nu mai inteleg nimic, chiar si cand l-a amenintat pe Emmett cu celibatul etern.”

De acord, asta e mult mai suspect. Acum era mai mult decat sigura ca cei doi stiau ceva si nu neaparat de “acea data”, trebuie sa discut cu Edward cand ajung. Casa si-a facut aparitia cu cateva secunde mai tarziu.

Emmett POV

Acest lucru imi scapa din mana. Cum se poate ca Bella sa reziste atat de mult? Nici macar o agresiune, cine ar fi crezut!

Cand Edward a ramas in camera, si Bella a iesit la vanatoare, am avut grija sa trec peste fiecare detaliu al planului. Ce nu a reusit?

Pariu a devenit ceva periculos, si chiar daca in fata lui Jasper ma comport ca si cum nu s-a intamplat nimic, adevarul este ca incep sa ma ingrijorez.

Mai mult decat atat, din cauza fratelui meu “ iubitor de sange invinat fetele aproape ca au aflat ce s-a intamplat in acea noapte, si acum Rose ma ameninta cu celibatul etern, daca nu ii spun nimic. EA NU POATE SA-MI FACA ASTA, NU AS SUPORTA!

Un usor fior a fugit in josul coloanei mele, trebuie sa fac ceva, ceva care intr-adevar sa ajunga pana la pariu, care incalzeste situatia, si care in sfarsit sa arata o anumita actiune intre surioara mea si verisoara mea. Dar ce?

L-am vazut pe Jasper miscandu-se incomod in salon, in timp ce susotea lucruri pentru el, cum cineva ca el, care a luptat cotra mii de nou-nascuti si asa… putea sa fie atat de plangacios?

Cativa pasi m-au scos din gandurile mele, incercand sa evit chicotelile amintindu-mi de rochia albastra, am privit-o pe Tanya coborand scarile… si atunci, o idée mi-a venit in minte.

“Tanya..” am spus neoficial, incercand sa trec neobservat de restul vampirilor ce se afla in salon, si blocand mintea pentru fratele meu cu mahmureala ca sa nu ma auda.

“Emmett…” a raspuns cu vocea ei, cu ton sec si fustrat, avand privirea incruntata si presandu-si buzele pana cand au format o linie stransa.

“ Vad ca esti mai linistita…” am aprobat, cu tipicul zambet de copil bun care il foloseam pentru glumele mele.”… bine, tu stii, despre rochie”

Am vazut cum isi strangea pumnii, si a trebuit sa-mi ascund zambetul victorios. Asa reuseam sa cresc nivelul lucrurilor, doar cat sa-i dau un imbold orgoliului Tanyei si in sfarsit vom vedea care dintre cele doua e mai buna.

Pentru un moment, o mica si suava voce mi-a spus ca fac rau. Bella e sora mea, si toti am trecut prin multe pentru ca in sfarsit sa faca parte din Culleni, pentru un moment am fost pe punct de a regreta ceea ce fac… dar nu am facut-o. Eu stiu, Edward o iubea pe Bella mai mult decat orice, si ea ii era destinata, asa ca nu puteam dauna ceva ce nici Volturi, nici stupidul de Jacob, nici acel idiot de Alphonse nu a reusit sa rupa.

Eram constient ce iubirea dintre fratii mei, si aveam incredere oarba ca era atat de puternica , ca nimic nu o putea distruge(nici macar glumitele mele).

“Adevarul e ca arata-i foarte bine.” Am spus pe un ton linistit, pentru un moment am vazut cum Tanya s-a umflat de mandrie inainte sa adaug….”Dar trebuie sa recunosc, ca Bella a luat premiul noptii”

Orgoliul inainte plin de viata al Tanyei, a inzbucnit ca un balon inaintea ultimelor mele cuvinte, m-a privit furioasa retragandu-si buzele pentru a-si arata dintii.

“ Dar drept este ca fratele meu are dreptate…” am continuat imun la amenintarile fetei” Bella intotdeauna a avut acel „ceva” atractiv”

“ Ai fi trebuit sa vezi prima zi a Bellei in Forks, toti baietii salivau dupa ea, si trebuie sa admit ea era frumoasa, chiar daca nu avea standardele Pheonix-ului. Trebuie sa recunosc ca pana si mie mi-a atras atentia, pentru ca nu e doar frumoasa, ci si foarte inteligenta…si matura. Nu cred ca exista un motiv mai mult pentru ca Edward sa se indragosteasca de ea…”

Aproape ca puteam auzi dintii Tanyei, slefuindu-se reciproc. Am avut nevoie sa ascund un raset cu ceva de genul unei tuse, apoi am continuat.

“Vreau sa zic, ea e perfecta! Ma indoiesc ca fratele meu ar fi putut gasi pe cineva mai buna decat ea” am pus mana pe umarul blondei, ignorand olimpic maraitul care a scapat din pieptul fetei “…nu crezi?”

Am vazut cum Tanya a deschis gura sa-mi raspunda, dar atunci am auzit cum cineva urca scarile verande-i, iar apoi usa s-a deschis.

BellaPOV

Alice m-a privit cu repros cand am intrat grabita in casa. Cu siguranta credea ca nu am incredere in ea, dar nu puteam evita… asta era ceva nou pentru Edward(considerand ca avea 17 ani cand a fost transformat” si ma ingrijorau posibilitatile efectelor secunarea de la acea ciudata betie. Daca vampirii putea sa se puna in aceasta situatie, sufereau totodata si “consecintele”?

Oricum, oricat de mult imi doream sa  il vad pe sotul meu, a trebuit sa ma opresc cand am vazut-o pe Tanya in picioare pe scari, cu bratele incrucisate si privindu-ma ca si cum ar vrea sa ma omoare in acest moment. Bine, sentimentul era reciproc. Am ramas surprinsa vazandu-l pe Emmett langa ea.

“S-a intamplat ceva Tanya?” a intrebat Alice cu adevarat venin in voce. De la “incidentul” cu rochia albastra, atat Rose, cat si Alice se purtau foarte rece cu ea.

“Nimic, doar mergeam sa-l vad pe Edward” a raspuns pe acelasi ton, dar privindu-ma pe mine. Era ca si cum ma provoca.

“Ce curios. Acest lucru eram pe punctul de a-l face eu. Nu te ingrijora Tanya, merg eu sa-l ingrijesc.” Am spus, rugandu-ma ca vampira sa inteleaga sensul ascuns al frazei mele. L-a inteles.

“Esti sigura? Ieri nu parea ca faci o treaba foarte buna.” A spus Tanya pe un ton batjocoritor. Alice a marait langa mine, dar eu am decis ca, daca continua sa fie neplacut, amandoua putem juca acelasi joc. M-am uitat cum un zambet foarte suspect a aparut pe chipul fratelui meu cu muschi mari.

“ Pai, eu nu te-am vazut ajutandu-ma. Nu cred ca acea rochie albastra servea mult, Tani!” am spus folosind urata ei porecla, si ca inainte, un sens ascuns. Tanya a marait ameninatator, dar nu m-am retras; acum eram la fel de puternica ca si ea, si nu permiteam sa ma atace.

“Continui sa nu inteleg cum reusesti sa-l cuceresti.” A spus cu o neincredere insultatoare. Pentru un scurt moment, am simtit ca are dreptate… ce am facut eu pentru a-l merita pe Edward?Dar , cum chiar el a fost clar ieri, el ma iubea pe MINE, si era timpul ca Tanya sa accepte asta.

“Te asigut ca nu incerc sa il seduc cand e beat” i-am raspuns aratand iritarea mea la atitudinea ei. Tanya a marait din nou si a facut un pas in fata indignata. Emmett a ras puternic, pentru ca apoi sa se intoarca in salon.

“Auziti fetelor, calmati-va. Ma  tulburati. “ s-a rugat Jasper. Nici macar nu mi-am dat seama ca toti sunt in jurul nostru, privindu-ne cu presiune. Vazandu-l pe Jasper, Alice l-a privit cu expresie straina. Tanya a ridicat din umeri.

“Doar vorbeam , Nu-i asa, Doamna Cullen?” a intrebat Tanya cu ton despretuitor. In apropiere l-am auzit din nou pe Emmett razand si pe Rose dandu-i un cot pentru a-l face sa taca.

“Sigur, Tanya.” Am spus  eu. Esme s-a apropiat pe mine si mi-a pus o mana pe umar.

“Haideti , nu va priviti asa. Ce a fost ieri a fost un accident, niciuna dintre voi nu trebuie sa se supere pentru asta” a spus ea zambind.

“Nu. Niciuna din ELE” a spus Alice. Nu am putut sa nu notez privirea ce le-a lansat-o lui Jasper si Emmett, ca inceput imediat sa rad.

“In sfarsit, daca ma scuzi, Tanya. Vreau sa il vad pe sotul meu.” Am spus marcand ultimele doua cuvinte. Adevarul este ca , comentariul lui Edward de ieri mi-a imbunatatit dispozitia. Nici macar in acea stare nu a acceptat-o pe Tanya.. si trebuie sa admit, asta se simtea bine. Am urcat scarile cu viteza vampirica, doritoare sa ma reunesc cu el.

Cand am deschis una, el si Carlisle stateau pe pat, evident discutand,.. sau, cel putin, Carlisle o facea : Edward parea destul de incomod pentru asta. Fara vreun tip ce salut, m-am aruncat in bratele lui Edward si i-am sarutat buzele.

“Bine ai revenit, iubire” a murmurat langa urechea mea, facandu-ma sa tremur. Carlisle mi-a dat un zambet afectuos, si ridicandu-se in picioare in liniste, ne-a dat putina intimitate.

“Cum te simti?” am intrebat cand usa s-a inchis.El a ridicat din umeri, ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic.

“ Daca Rose continua sa se gandeasca ce sa isi puna astazi, cred ca va trebui sa cobor sa-i raspund.” A spus cu o expresie resemnata, desigur, deseara iesim, si cu siguranta Rosalie deja planuia ce sa poarte. De cand se recupereaza, nu poate bloca gandurile nimanui, presupun ca e echivalentul vampirilor la o mahmureala .

Fara avertisment, m-a luat in brate si m-a tras in pat, razand cu zambetul strengaresc care imi placea atat de mult.

“Ceea ce ai zis ieri… era in serios?” am intrebat curioasa. El a zambit pentru mine.

“ Desigur, Bella… ti-am mai zis inainte ca prefer brunetele.” A spus el cu tonul rautacios. Eu am zambit si m-am presat mai mult contra corpului sau, bucurandu-ma de senzatie piepului sau.

“Edward?” am intrebat. Tocmai mi-am amintit ceva ce imi inspira curiozitate.

“ Da?”a spus el. Ma intreb daca va mai fi atat de linistit dupa intrebarea mea.

“Ieri, cand erai… bine, stii tu, ai spus ceva despre “aceea data” cand ai iesit cu Jasper si Emmett? … ai vorbit despre petrecerea ta de burlacie? Ai spus nu nu a fost nimic important, dar la ce te referi cu asta?” am intrebat cat de innocent am putut . Imediat, l-am simtit tensionandu-se… Am lovit pontul cel mare.

“Nimic, intr-adevar” a spus el, dar era evident ca incerca sa scape.

“Sigur” am intrebat. El a zambit si m-a sarutat pe buze.

“Se presupune ca nu trebuie sa zic . Asa e traditia. “ a spus Edward. Da, sigur, adevarul e ca, daca el a refuzat sa-mi spuna, o sa aflu eu prin alte moduri.

Dupa toate, Alice si Rosalie, de asemenea, sunt in momentul interogatoriului al sotilor lor.

25 răspunsuri to “Capitolul 10”

  1. Poate… astazi mai postez un capitol.. nu sunt sigura dar sper sa reusesc:D:D:D

  2. prima sooper akm ma apuk de citit si ar fi sooper dak mai pui azi un capitol pwp doolce de tot :*

  3. sper te rog ca nu m-ai suport sunt curiasa

  4. o fost sooper capitolul dap inca nu am aflat ce au fakut la petrecere :(( sper sa aflu in urm capitol care sper sa reusesti sa il postezi azi pwp succes in continuare cu traducerea

  5. deci supeeeeeeeerb
    😡

  6. ar fi grozav ink un capitol :x(asa repede) :d

  7. nu mai pui dinalea gen:
    bella:200
    tanya:2
    ???

  8. Emmett..baiat rau:)):)):)):))..app Bella cu Tanya se paruiesc macar o data?:D..astept continuarea…bafat la tradus:)

    • hehe… in urmatorul capitol.. o sa vezi… :>:>:>
      Daca se paruiesc sau nu…
      Si tot in urmatorul capitol o sa vezi si ce s-a intamplat la petrecerea burlacilor…
      Fii pe faza… pe la 20:00 apare capitolul 11:D

  9. Emmett..baiat rau:)):)):)):))..app Bella cu Tanya se paruiesc macar o data?:D..astept continuarea…bafta la tradus:)

  10. deci..e 8 fara un sfert..tre sa apara kp 11,nu?

  11. e 8 si 13 minute si inka nu a aparut :((

  12. ramona (elyia) Says:

    🙂

    frumos capitol. multumesc

  13. E 8 si 21 de minute si inca nu a aparut:((:((:((

  14. hey te joci cu inimile noatre:((:((….sunt asa nerabdatoare:((:((..pfff…sper sa apara azi:D

  15. marymarina92 Says:

    superb:X:X … emmett e asa adorabil:X:X:X

  16. imi place….si ca o fulga ce sunt iar am peirdut 2 cap :))
    imi place rau…mai ales mica confruntare dintre Tanya si Bella :))))

Lasă un comentariu