Capitolul 4

Edwardpov

Restul după-amiezei a trecut lent, dar nu s-a schimbat nimic. Chiar şi atunci când mergeam ţinându-ne de mâna, cu Tanya la spinarea noastră, plimbarea în centrul comencial a fost minunată.

Văzând modul în care Bella se comporta în acel loc a fost ceva total nou, nu a luat-o razna cu hainele ca Alice, cu atât mai puţin să fugă dintr-un magazin în alt magazin să-şi cumpere ceva de valoare ca Rose. M-am emoţionat privindu-i ochii cum străluceau, încetinind la trecerea pe lângă o librărie, sau cum lăsa capul în jos ruşinată văzand privirea a mai multor muritori pe noi. Cum îmi mângâia mâna cu degetul său mare, departe de privirea ‘ insoţitoarei ‘ noastre, se ridica pe vârfurile degetelor si îsi unea buzele cu ale mele.

Era ca şi cum eram la o întâlnire, dar câteodata mă întrebam la ce se gândeşte, puteam vedea stralucind în ochii ei durerea şi supărarea de fiecare dată când Tanya căuta să-mi atragă atenţia, de fiecare dată când  provoca contacte innecesare între noi, dar după cum s-a întâmplat întotdeauna, Bella acţiona într-un mod care mă lăsa confuz, ca şi în alte momente ea păstra ceea ce gândea.

Regatul meu pentru gândurile ei !

Când am ajuns acasă, am descoperit că familiile noastre erau angajate într-un meci de beisbol. Eleazer, Carmen, Esme si Carlisle erau în casă şi copii nu au putut rezista.

„Frăţioare, era şi timpul să vă întoarceţi! ” A strigat Emmett din centrul terenului, apoi el şi Jasper s-au privit significativ.

Am putut să-mi dau seama că Jasper recita iar şi iar un poem sudic şi Emmett se gândea la jocurile în lenjerie intimă a lui Rose. Continua să fie suspect că îşi ascundeau gândurile de mine … dar am preferat să mă bucur de gândurile lui, sau nu, trebuia să o răpesc pe Bella şi să o duc în casă.

” Ne pare rău că am ajuns târziu !” am răspuns , Bella aprobând minciuna din partea mea. ” Nu ne-am da seama cât e ora”

Mi-am întors chipul către soţia mea, şi am mulţumit din nou pentru acel înger frumos care îmi zâmbea cu dragoste şi căldură, mi-am dorit ca niciodată să o iau în braţe şi să o duc într-un loc unde puteam fi noi doi, formând o singură fiinţă.

M-am apropiat de ea cu dorinţa la suprafaţa, şi am privit-o apropiindu-se de mine, în timp ce în ochii ei strălucea necesitatea. Dar dintr-o dată, cineva ma tras, îndepărtându-mă din braţele Bellei şi m-a îmbrăţişat. Am simţit un fior recunoscând braţele lungi ale Tanyei i-ar vocea mi-a confirmat:

” Oh Edward!” a strigat şi, fără sa o pot opri, şi-a unit buzele cu ale mele într-un sărut,chiar în faţa privirii soţiei mele.

Bella Pov

Bella: 1 Tanya: 1

Am simţit cum un brutal mârâit îmi creşte in gât,  desigur că mi-am dat seama de momentul în care Jasper a început să lanseze unde de dorinţa! Dar ce reuşea cu acest lucru? Cum îsi permitea Tanya să mă îndepărteze de soţul meu şi mai mult să-l şi sărute? Mi-am întărit strânsoarea pumnilor prea tare şi pentru un moment m-am gândit că dacă as fi fost umană, mi-aş fi rupt mâna.

Am văzut cum Edward a împins-o pe Tanya departe de el, şi-a întors chipul spre mine, în ochii lui strălucia confuzia, furia si frica. Şi-a ridicat braţele în direcţia mea ca şi cum aştepta o reacţie din partea mea, dar nu a primit nimic.

Am ridicat din umeri în faţa lui, îmi placea să o fac… aşa el nu putea ştia dacă minţeam şi că în interiorul meu muream să-i rup capul acelei femei. L-am văzut încruntându-şi fruntea.

” Tanya! ” a strigat Irina complet furioasă, mi-am întors capul către ele, pentru un moment am uitat că nu suntem singuri. ” Cum îndrăznesti? Eşti nebună sau ce?”

M-am întors capul spre vinovată. Tanya ne privea confuză , dar nu regreta. Am luat o gură ce aer pentru a-mi înghiti  mârâitul ce ameninţa să iasă. Am văzut cu coada ochiului cum Jasper şi Emmett încercau să-şi ascundă chicotelile, în acel moment am vrut  să-mi dezmembrez  fraţi. Rose şi Alice au rămas cu gura deschisă.

” Îmi pare rău, nu stiu cum s-a întâmplat!” a exclamat Tanya cu falsă inocenţa. Edward s-a îndepărtat de ea şi a venit lângă mine.

Mi-a luat chipul între mâinile lui şi s-a uitat fix în ochii mei. Ne-am observat tăcuţi, el cu întrebările lui şi eu cu simpla indiferenţă. L-am văzut ridicându-şi sprâncenele şi perforându-ma cu ochii lui aurii, incercând din nou să-mi citească gândurile, fără niciun rezultat.

” Bella!” a exclamat o voce, întrerupându-ne şi rupând complet liniştea ce s-a format între toţi. Mi-am întors chipul, eschivând privirea lui Edward şi m-am întâlnit cu Kate. Kate îmi placea, era o fată foarte frumoasă şi adesea modul ei de-a fi îmi amintea de Angela.

” Ce s-a întâmplat Kate?” am întrebat cu voce groasă, hohotul înca nu a dispărut de tot, am simţit privirea soţului meu pe mine.

„Sunt curioasă…” m-a privit cu ochii ei şi cum un zâmbet mare şi o expresie de durere….” Cum te-ai cunoscut tu şi Edward?”

Am deschis gura fără a stii cum să răspund, mi-am întors faţa la sotul meu şi am schimbat o privire rapidă.

” Dacă îţi doreşti…” a început Edward în timp ce îşi îndrepta braţele ezitant spre talia mea. ” Puteam să vă povestim în casă.”

Un mârâit( ce l-am putut identifica venind de la Tanya) s-a auzit în spatele meu, am zambit pentru interiorul meu. Mi-am întors chipul  spre soţul meu, care cerea răspuns cu privirea. I-am dedicat un uriaş zâmbet si încet mi-am unit buzele cu ale lui, am simţit o mare plăcere demonstrându-i Tanyei cum se săruta un tip atât de perfect ca Edward. Când ne-am separat el mi-a dedicat zâmbetul lui strengăresc care îmi plăcea atât de mult şi le-am vâzut pe Rose şi Alice zâmbind satisfăcute de atitudinea mea.

” Să intrăm…” am soptit,împreunându-mi mâna cu cea a soţului meu”… şi îţi povestesc orice doreşti, Kate”.

_________________________________________________________

Era ora amurgului şi eram toţi împreuna în salon. Carlisle, Esme, Eleazar şi Carmen s-au alăturat şi ei împreuna cu noi ascultând fiecare întrebare a lui Kate şi răspunsurile mele. Le-am povestit cum a fost prima nostră întâlnire, prima privire, primul zâmbet… declaratiile noastre, primul nostru sărut… toate şi fiecare experienţe petrecute împreună. Le-am povestit si povestea de dragoste dintre leu si miel.

” Ce romantic!” a exclamat Carmen în timp ce a luat mâna lui Eleazar. Toţi din încăpere ne-au observat atent, dacă nu aş fi fost vampir probabil m-aş fi înroşit. Edward mă strângea la pieptul lui de piatră.

” Şi aşa a fost cum am cunoscut-o pe Bella…” a spus soţul meu cu un enorm zâmbet în timp ce  mă săruta pe obraji.”… şi iată-ne aici, ca soţ şi şoţie.”

L-am auzit chicotind şi respiraţia lui s-a agitat in parul meu.

Amândoi ne-am privit cu iubirea eternă ce o simţeam unul pentru altul.

Cineva a oftat şi am simţit că m-am scuturat cu furie odată ce am identificat proprietatea vocii.

Ne-am întors chipurile către Tanya care statea în faţa ferestrei , cu degetul mare pe bărbie şi braţele încrucişate la piept.

La tua cantante(cântareaţa ta) eh…?” a spus şi pentru un moment m-am pierdut în melodia vocii ei, pentru un moment am uitat cât de mult mă deranja ea.

” Mă întreb….” a continuat si tonul vocii ei mi-a amintit cât mă irita…” Dacă Edward te-ar fi omorât?”

In linistea profunda care a umplut cameră, l-am auzit pe Edward închinzându-şi maxilarul cu forţă.

” La ce te referi?” a întrebat soţul meu pe cu voce tensionată, întrebarea lui nu avea sens cu toţi ne-am dat seama de punctul de vedere al Tanyei. Dacă Edward m-ar fi omorât., nu am fi ajuns până aici, el conutinua să fie singur(liber: pentru placerea Tanyei) şi eu niciodata nu aş fi ajuns să mă opun între ea şi capriciul ei pentre el.

” Bine…” a continuat făcând pe inocenta” … după toate, tu nu ai fi observat-o fără parfumul ei, cine te asigură că dacă nu era cântăreaţa ta i-ai fi acordat puţină atenţie.”

Am rămas surprinsă să aud în general mârâituri în încăpere, atât Alice, Rose, Kate şi Edward au scos un zgomot devastator.

Vocea lui Edward era ascuţită si brutala , dar nu mai putin frumoasă,ochii lui Edward străluceau cu furie trăgând corpul meu lângă pieptul său.

” Indiferent dacă ar fi fost sau nu cântăreaţa mea… Bella este si va fi pentru totdeauna cel mai frumos lucru din viaţa mea, nu parfumul  ei m-a chemat primul, ochii ei….” si-a trecut degetul deasupra pleoapelor mele ” ochii ei erau cei mai incredibili care i-am văzut vreodată, tot din ea era o enigmă…. şi ar trebui să aflii, îmi doresc cu toată forţa ca ea să fie  mea şi ca ea să mă iubească cum o iubesc ei… Niciodata nu as putea iubi pe altcineva care să nu fie Bella!!!

Am tremurat de plăcere ascultând cuvintele ocolite din discursul lui Edward.

O iubesc pe Bella mai presus de toate lucrurile, ea e a mea cum eu sunt al ei.

Obisnuieste-te Tanya, niciodată nu te-aş putea iubi!

Marcaj: Bella:2 Tanya:1

13 răspunsuri to “Capitolul 4”

  1. Imi cer scuze… mii de scuze:D pentru intarziere… nu promit nimic… dar ma chinui sa postez si capitolul 5 azi… cel tarziu maine… sper ca nu v-ati suparat pe mine
    Va pup si multumesc pentru aprecieri:*

  2. Jejejeje

    2-1 ;))

    Imi place raspunsul lui Edward de la final :X:>

  3. Super capitolul:X:X…

    Akum ma apuk de 5:>:>

  4. bravo Edward :x….spor la tradus…:)….

  5. marymarina92 Says:

    adorabil …bravo edward ..:P …felicitari:*

  6. genial!! :)…felicitari pentru traducere!!:*:*:*>:D<

  7. Dooamne sa pierd eu 2 cap? :O:O:O:O
    Frum imi place :X:X:X
    desi imi venea sa-i rup capul Tanyey pentru ca l-a sarutat pe Edward x(
    pwp:*

  8. bella:2
    tanya:1:)
    of sa fim seriosi:)Tanya doar sa sarutat q edward si care pe deasupra sarutul mai era si furat…cum poate tanya macar sa spere k are vreo sansa in fata bellei?

Lasă un comentariu