Capitolul 8

Bella POV

Eram confuza. Cum naiba s-a intamplat asta? Era posibil ca un vampir sa se poata imbata? Cred ca raspunsul este : da, da poate.

L-am dus pe Edward in camera, am trecut unul dintre bratele lui peste umerii mei si ii imbratiseam talia . Situatia ar fi fost foarte amuzanta, daca nu era SOTUL MEU. Edward a urcat clatinandu-se, in timp ce canta un cantec pe care niciodata nu ma gandeam ca il voi auzi cantandu-l.

“MAI MULTA BERE, PENTRU CAP, MAI MULTA BERE PENTRU CAP…” tipa, surprinzandu-ma de faptul ca vocea lui se auzea atat de bine, chiar daca se afla in stare de ebrietate, o parte din mine , si-a dat seama ca Emmett a inceput sa cante cantecul la parter.

“MAI MULTE BERE PENTRU CAP SI PENTRU DURERE!” a strigat din nou Edward, atat de tare ca probabil daca as fi fost umana mi-ar fi spart timpanul. Vitrinele geamurilor au tremurat. Acum rasetele de la parter erau mult mai puternice. NU am putut evita maraitul.

“ Ce ai patit *hic*  pretioaso?” a intrebat sotul meu ascultandu-mi maraitul.

“ Nu e nimic” i-am raspuns , cu voce joasa, in timp ce l-am bagat in camera.

Am mers pe intuneric, l-am dus pana langa pat si cand am fost acolo, mi-am gandit sa il asez… dar, reactia lui Edward m-a surprins.

M-a asezat in fata lui, si am vazut pentru prima data in ochii lui stralucind dorinta. Mi-am dat seama ca, in ciuda alcoolului, pareau frumosi si profunzi, si m-am simtit rusinata cand l-am vazut dezbracandu-ma din priviri. Cand l-am simtit  facand dragoste cu privirea.

A coborat ochii pana “controlul” lui, si m-am surprins pe mine insami asteptand inbujorarea care nu va veni.  Mana lui s-a pus ferm pe barbia mea, si un curent electric mi s-a raspandit in intregul corp. Mi-a ridicat chipul, si m-a observat pentru un timp lung.

“ Iubita mea, frumoasa mea sotie…”a cantat incetisor, in timp ce zambea strengaresc, mi-a mangaiat parul si mi-a pus ceva in el. Mi-am intors incet chipul si din oglinda retrovizoare am observat ca mi-a pus o floare albatra in par, din nou am asteptat imbujorarea.

“ In albastru, arati *hic* atat, atat de seeeeeeexyyyyyyyyyy” In acest moment nu am putut evita chicotitul vazand ca nici fraza nu era coerenta. “ Sunt atatea lucruri care imi doresc sa le fac…”

M-a tras langa corpul sau, si am ridicat privirea surprinsa, la ce se referea cand spunea “lucruri”.

“*Hic* Lasa-ma sa le fac cu tine, pentru ca *hic* numai cu tine vreau sa le incerc” am chicotit incet, gandindu-ma la acele “lucruri” care le mentiona.

“Edward eu…” mi-a atins buzele cu degetele lui, coborand chipul la inaltimea mea.

“De ce mereu iesi cu asta?*hic*” a spus brusc, pe fata lui aparand o expresie serioasa. Eram destul de confuza.

“ Cu ce?” am intrebat, in timp ce il simteam lasandu-mi chipul. Privirea lui aluneca un moment de la mine si s-a indreptat spre usa camerei.

“TANIIIIIIIIIIIIII!” a strigat, in timp ce mergea spre usa cu bratele intinse si un zambet prostut.

Cand mi-am intors chipul , a fost ca si cum otrava mi-a ramas in gat. Tanya a intrat defiland, intr-o rochie albastră şi un decolteu ataşat extrem de speriat…  Mergea pe tocuri gigantice, si m-am gasit pe mine insami dorindu-mi sa cada.(ceva imposibil)

“Edward” a spus ea, am marait cand  mi-a imbratisat sotul , si mai mult cand el a trecut un brat pe umerii ei si a zambit.

“Ce bine ca ai venit ” a spus el plin de bucurie, in timp ce o impingea incet spre centrul camerei. “Tu esti cea cu care vreau sa vorbesc!”

Tanya era si ea fericita, frecadu-se de corpul lui Edward si lansandu-mi priviri jignitoare. Imi doresc atat de mult sa o pot lovi.

“ Ah, da? “ a intrebat simuland nevinovatie. “ Si ce vrei sa imi vorbesti? EDDIE”

Sotul meu nici nu a clipit la pseudonim, dar a zambit si a venit langa mine. Dupa aceea a lasat-o pe Tanya si apropiindu-se, mi-a atins umerii.

“Nu ti se pare ca Bella, e cea mai frumoasa femeie din lume?” a intrebat brusc, provocand linistea ce s-a format in camera. Tanya avea gura deschisa si ochii ei pareau pe punctul de a iesii din orbite.

“NU-I ASA?!?”a strigat suav sotul meu, in timp ce m-a intors pentru a ma putea privi din fata.

“ Bella intotdeauna *hic* a avut o frumusete naturala!… Nu trebuie sa-si puna o rochie scumpa, nici eleganta…*hic*  Nu ti se pare ca aceasta camasa din flanel pe care o poarta este foarte sexy? Ma face sa o iubesc si sa-mi doresc sa i-o scot. Pentru ca, chiar si cu acesti blugi simpli si cu aceasta camasa, mi se pare cea mai frumoasa si apetisanta din lume .

A trebuit sa imi retin chicotitul vazand expresia Tanyei. Ce nu as da acum pentru un aparat de fotografiat. Edward isi continua discursul, in timp ce sublinia cu mana lui gesturile.

“Pentru ce cumperi rochii scumpe si ostentative? Ca si aceasta rochie pe care o porti, prea…. provocatoare.”Atragea atentia tinutei Tanyei cu un aer comic. “ DACA BELLA MEA, PRIN SIMPLUL FAPT DE A STA DEZBRACATA E PERFECTA!  Nu are nevoie de rochii ca asta. Nu, cand *hic* e perfecta doar fiind ea insasi.

Trecand pentre partea in care a mentionat goliciunea mea, dar trebuie sa admit ca mi-a placut.  Imi zambea plin de iubire si cu un enorm zambet pe chip . Jur ca faceam un foarte mare efort pentru a nu rade de fata Tanyei . JUR!!!

“Pentru ce sa caut asta?” a arat-o pe Tanya, si apoi s-a intors la mine, cu ochii incarcati de adoratie. “Daca am asta!”

Fara avertisment, a inchis distanta dintre noi si a prins buzele mele intr-un sarut plin de dragostea si “pofta”(pentru prima data).

Maxilarul Tanyei a cazut pana la podea, si mai multe chicoteli au venit de la intrare. Am fost surprinsa vazandu-i pe toti fratii mei, si pe cei din Denali observandu-ne.

“ Daca vrei sa ma scuzi *hic* Tani…” a continuat Edward in timp ce arata cu mana spre usa. “… Te deranjeaza sa iesi, eu si sotia mea avem o treaba *hic* de terminat”.

Vazand cum Tanya iasa indignata din camera, dar cand buzele sotul meu le-au prins pe a le mele, ultimul lucru ce l-am putut asculta a fost o usa trantita.

JasperPOV

Am vazut-o pe Tanya iesind din camera cu pasi mari. In timp ce mormaia pentru sine.

“ Nu te-a ajutat rochia ? eh?” a intrebat Rose cu privire superioara, atat ea cat si Alice au luat foarte serios rivalitatea cu ea. O ajuta pe Bella pana la final!

Tanya i-a aratat dintii, intr-o expresie agresiva. Alice m-a imbratisat, dar am simtit-o chicotind usor.

“Bine, stii ce se zice Tanya…” a spus Emmett dandu-i palme usoare pe spate fetei.” In lumea asta, sunt doar 2 tipuri de persoane care INTOTDEAUNA spun adevarul: copiii si betivii “

Tanya s-a intors si a plecat complet furioasa. Toti am chicotit usor. Era adevarat, betivii intotdeauna spun adevarul, chiar daca sunt Vampiri.

29 răspunsuri to “Capitolul 8”

  1. bestial….nu ma mai pot opri din ras:))))
    bafta la tradus:*
    >:D<

  2. :))))
    hic ce distractivv doamne este genial ficul asta care il traducii .. superrr

  3. cat de tare:))e foarte haios ficul asta:)):))bv

  4. cat am putut sa rad:))))si totusi edward beat..edward care e cel mai politicos si galant vampir din lume:X:)))

  5. “MAI MULTE BERE PENTRU CAP SI PENTRU DURERE!”:)):)):)):)):)):)):)))cat am ras …si vorbele lui Emmett …auciiiiau durut:):)):)):)):))…abia astept capitotlu urmator….bravo traduci..foarte bine…foarte bine e putin spuns:)..spor la tradus:)….”Hic”:))

  6. II bun*hic*….cand vine nectu?:X:X…e adorabil:X:X

    si felicitari pentru traducere:D

  7. ramona (elyia) Says:

    🙂

    bun, mi-a placut enorm de Edward.

    Trebuie sa recunosc ca sunt un pic suparata pe Emmet. Asa ceva nu se face….orice gluma are o limita.

    Multumiri pentru traducere.

  8. BESTIAL!!! Doamne ce mi-a placut :))) …nu pot sa cred ca i-a fact Edward Taniei :)))
    Vreau urm cap si multumim ca il traduci :X:X:*
    Pwp :*

  9. =)) =)) =))
    cred ca m-am ingrasat cu cateva kg la cat am ras :))
    eu daca eram in locul Bellei sigur ii radeam in fata taniei 😉
    succes la tradus in continuare!
    te pup!:*:*:*:*
    si astept cu nerabdare urmatoarele capitole:x:x

  10. :)))))))) … mi-l si imaginez pe edward beat :))) ….felicitari pt traducere:*:*:*

  11. superb abia astept urm capitol intru din 5 in 5 min pwp si succes in continuare traduci mai mult decat bn pwp :*

  12. cand urm capitol ? nu mai am rabdare

  13. E tare…Bravo Emmett!!Aveam emotii.

  14. o doamne
    cat am putut rade
    =]]
    BELLA:1000
    TANIA:-10000
    bravo edyy,te iubesc..
    tani,esti o hac fraieraaa

  15. vai cat am putut sa rad..de taniii am zis ca mor….ee superb..si mi place ca acum postezi asa de des..:D:D:D

  16. ma intreb ce i-o mai trece lu’ emm prin cap sa faca :)) =))…vampir imbatat cu sange de caprioara ce continea alcool :))=))).ingenioasa faza

  17. dece nu vine mai repede seara sa postezi si celalalt capitol :((

  18. “ Daca vrei sa ma scuzi *hic* Tani…” a continuat Edward in timp ce arata cu mana spre usa. “… Te deranjeaza sa iesi, eu si sotia mea avem o treaba *hic* de terminat”.

    =))=))=))=))=))

    La fraza asta nu m-am mai putut opri :)):)):))

  19. wow…ce a mai jignito edward pe tanya:)):)):)):)):)):)):))

Lasă un comentariu